叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

720 回覆
3 Like 7 Dislike
去旅行同時叉幾樣Apple 嘢(冇laptop), 呢隻Slimq係咪無敵?
https://slimq.life/products/150w-3c1a-pd3-1-usb-c-charger
BoostCharge Pro 4個連接埠 GaN 108W
做緊399 係咪好抵屌
定要mophie 120抵啲
Mophie 唔急就zagg到訂
平香港一半
Belkin 2c2a 不了
邊隻咩色?
係咪唔送HK?
Mophie 係ZAGG都仲係貴過Amazon 黑五 100 HKD。 上網搵下水貨鋪/Carousel 應該有平
First order有8折平過黑五不過無免運
唔通又等到黑五先買咩
要集運
1c1A仲唔夠用咩?
得個10,000差兩下就冇晒啦
cuktech 10 150w 但得10000, 明顯就係著一著機吊命
如果只係日常電話, ipad用 10000都好夠

smartcoby 都有好多款, 與其話性價比, 不如話岩唔岩用
好似cuktech 10 又大隻又重又唔岩我用, 幾平都無用
夠有餘喇
星期六日出街放喺袋入面不時之需啫
兩個人一人叉滿一次就夠
怕兩個人一齊叉嗰陣唔夠用啫

用緊陳年AMG-CT Ex3 最近打咗柴
我同你差唔多config 不過就兩個人用
iphone15 pro + pixel 4a
ipad mini
有時會搭多部公司laptop (救下急叉咁)
可能有啲垃雜嘢巴蕉扇嗰啲咁

其實個尿袋主要for 旅行或者平時出街用
我都諗住買多個細5000mah 嘅磁吸尿袋俾屋企嗰個用
18W 牛我都有
不過唔係好鐘意拎住隻牛周圍走
香港邊有咁多合法掣位比你用

再唔係分分鐘比人影相話你偷電
呢 D 款係預家用
性價比:V牌67w
生活態度:B牌 65w
錢多得滯:Apple 35w
旅行款就話預左旅行je
無講真係要自己睇清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞