叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (13)

717 回覆
3 Like 7 Dislike
desktop charger嘅話白色就有淘仔hagibis, 普通火牛造型就唔知
我覺得係個蘇底問題, 好似大陸兩腳又係, 有d 插個重少少插蘇都會鬆
咪即係黑/白色🤣
其實隻隻牛都係OEM貼牌,
係咪揀間平, 同維修中心近自己就得
眼殘以為你想搵白色
除咗黑/白色有多隻色都好

其實大陸有國際轉插嗰啲都有咩閃極/移速嗰啲廠做啲特別色

但係買俾女人就會想搵啲天藍/淺綠/粉紫/淺黃嗰類色

可能GaN都仲係少人用,莫講話女性市場
GaN都幾年啦, 好多女都係求其俾隻牛去, 最緊要條線夠長就啱曬佢地差住電玩手機, 所以線多顏色選擇, 係男人先會care隻牛有咩功能/功率/技術
真, 我老婆都係插住差到電就算.
鳩知佢咩pd, qc快叉
GaN原祖係咪Hyperjuice?
我識GaN都係嗰陣有巴打喺度講呢隻叉電器
突然間俾你地點醒咗
啲女人其實係唔care
買條靚線, 最緊要夠長, 收工, 差得慢都唔會屌你架啦
條線夠長
用枱面叉嗰種啱曬佢地
Verbatim/xpower/magic pro隻240w睇落差唔多
但長度重量都有分別
冇追post
想問呢隻anker 737尿袋大家覺得點?有冇伏?
Anker 半年左右打柴,自己諗
呢隻舊野黎
2023最新係
Anker Prime 27,650mAh Power Bank (250W)
Anker Prime 20,000mAh Power Bank (200W)
Anker Prime 12,000mAh Power Bank (130W)
又一個傻鳩喺度鳩噏冇成本
Anker產品保養期有18個就算真係壞話你唔識拎去整嘅
你就傻鳩,買過5-6個啦。你用飽佢啦
買過5隻定6隻呀
照你意思你咪玩過18隻
介唔介意分享下你用過邊隻
同白卡理論真係曬氣
已封鎖會員 - 所羅門惡夢
果然係傻鳩白卡鳩噏冇成本
一叫拎出證據就收皮發老皮
我呢隻用咗6年都仲好健康

https://www.amazon.com/dp/B00X5RV14Y/
條撚樣明顯吹水喇
正常人會唔會明知牌子易壞仲買同一隻牌子既尿袋6次黎用?講出黎都冇人信喇
ego 真係越嚟越痴線
主打之一係輕便,宜家竟然話因為足料左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞