[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
新人留陪
追左無挑好耐了..
多謝湯丸大大之前既努力
可惜我同好多人一樣..唔齊人之後就無睇....
雖然之後無得睇,但仍然支持金腹黑決定,加上依家得5個人,抖下仲好啦
想問下俊河扮女人唸詩同食蝦係邊集
唉…痴線到無挑都停播,係咪韓國政府都無能到眼白白任由啲垃圾高層亂嚟,韓流每年為韓國揾幾多錢,韓綜係居功不少!
我由變韓飯以來,第一因為少時,再因為少時睇無挑,再因為無挑先睇RM,你話少時同無挑對韓流居功幾多,真係好開心由睇9 人無挑開始,果種由頭笑到尾嘅綜藝好難有了!
唉…痴線到無挑都停播,係咪韓國政府都無能到眼白白任由啲垃圾高層亂嚟,韓流每年為韓國揾幾多錢,韓綜係居功不少!
我由變韓飯以來,第一因為少時,再因為少時睇無挑,再因為無挑先睇RM,你話少時同無挑對韓流居功幾多,真係好開心由睇9 人無挑開始,果種由頭笑到尾嘅綜藝好難有了!

我由一開始反韓到為咗班大叔
Mbc仲有咩綜藝?
好似又係haha主打果時停播

支持金泰浩拉隊過檔tvn/jtbc
Mbc仲有咩綜藝?

過咗檔的話,無限挑戰好快玩完

正常都停播
睇下泰浩同無挑平時既作風就知
同埋都唔係第一次啦
Mbc仲有咩綜藝?

依家個情況,其實轉左台後可以好似羅pd咁,佢個新西遊記最初咪又係211,都未嘗唔係一件好事
睇番 言之命至特輯 洪哲真係好正
而家既無挑無既野

朴王牌

果時既心理戰真係一流
睇番 言之命至特輯 洪哲真係好正
而家既無挑無既野

朴王牌

果時既心理戰真係一流

當時既super 7,做咩都係無敵既
新人留陪
追左無挑好耐了..
多謝湯丸大大之前既努力
可惜我同好多人一樣..唔齊人之後就無睇....

我就係RM之前已經睇無限 而家唔係無睇
只不過已經無左對無限個種期待緊
不過老實講 身邊朋友同自己對韓流已經無咩去追/睇
有工會你話幾好,可以集體罷工唔洗下下受制啲仆街老細

支持
2012嗰次係咪停半年?
半年無無挑

扮女人唸詩係ep 302 11月3日 姐姐的誘惑
食蝦唔清楚

清同你差唔多
我係少時>RM>Leessang>無挑
以上4樣都收緊皮

正常都停播
睇下泰浩同無挑平時既作風就知
同埋都唔係第一次啦

agger 要屌就屌mbc個高層
況且製作組同成員休養下都岩

食蝦唔清楚

唔係同一集?
成班扮師奶去旅行

食蝦唔清楚

唔係同一集?
成班扮師奶去旅行

唔記得

食蝦唔清楚

唔係同一集?
成班扮師奶去旅行

係同一集
俊河d詩都同蝦有關
2012嗰次係咪停半年?
半年無無挑

loop翻舊集數 或者等佢地拍野上youtube
Mbc仲有咩綜藝?

依家個情況,其實轉左台後可以好似羅pd咁,佢個新西遊記最初咪又係211,都未嘗唔係一件好事

姐係點 同一個節目同成員 但轉左名
Mbc仲有咩綜藝?

姐係點 同一個節目同成員 但轉左名

佢依家套新西遊記好hit, 佢第一季係搵返以前兩天一夜第一季(簡稱211)既成員黎拍,節目形式都係去旅行玩下game咁,季播黎,第一季本來只在網上播,但因為太紅,所以變左係電視台播,第二季起加左新成員,一樣咁hit!
舊人唔洗個個星期都chur爆,自由度大好多,但睇節目又睇得出佢地之間果種情誼,羅pd團隊又有時間去構思節目,新成員初期都有比人屌,但節目到做得好,依家一樣受歡迎
我真心覺得無挑可以參考呢種形式,到時加返洪哲亨敦,我相信因為無“無挑壓力“,都大機好多!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞