[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
想重睇 有冇咩舊嘅集數係值得睇返
出名好笑好睇嗰啲睇左至少兩次 好掛住7人時期
最近重睇左心理醫學特輯

醜介朋特輯
賽艇特輯
摔角特輯
亨敦搬家吧
好兄弟壞兄弟
婚禮歌手特輯
2011年掛曆特輯
原來是美男特輯
拿着錢箱跑吧特輯
我地都算係歌手特輯
紐約特輯(有經典泡菜餅事件)
奧林匹克歌謠祭
西海岸高速公路歌謠祭
所有無限商社集數
所有無限新聞集數

17年嘅歌謠祭會唔會變18先睇到

有可能
From 蘋果
GD演唱安可曲《無題》前,急尋音樂製作人Gill,爆料對方趁機跑去上廁所,他玩性大開,索性在台上即興rap,以英文大喊:「Gill,你在哪裡」、「Gill,我們想你」、「大家都在等你」,還帶動全場覆誦:「Gill快跑!」見到工作人員終於歸隊,興奮表示:「歡迎回來,謝謝!」好心情全寫在臉上。

係音樂制作人,又要鐘意去廁所,又要叫Gill係咪得嗰個?!
搞咩走左去YG幫人寫歌

From 蘋果
GD演唱安可曲《無題》前,急尋音樂製作人Gill,爆料對方趁機跑去上廁所,他玩性大開,索性在台上即興rap,以英文大喊:「Gill,你在哪裡」、「Gill,我們想你」、「大家都在等你」,還帶動全場覆誦:「Gill快跑!」見到工作人員終於歸隊,興奮表示:「歡迎回來,謝謝!」好心情全寫在臉上。

搞咩走左去YG幫人寫歌

諗起罪與吉
歐小而家係咪入唔到?
想去mega dl翻以前既集數
模特李義秀於6日自殺身亡,享年22歲。
8日 模特李義秀親哥哥於個人SNS上傳達了此噩耗,隨後,模特李義秀所屬經紀公司也證實消息並表達了遺憾與哀悼之情。
模特李義秀出殯儀式將於9日午後於首爾追慕公園舉行。

1995年出身的李義秀於2013年通過申載姬F/W Collection出道,同年出演MBC無限挑戰'介孤朋'(介紹孤獨的朋友們)特輯讓人印象深刻,2014首爾春夏時裝周上於品牌 moohong, mosca擔任模特兼DJ,模特活動越來越廣的李義秀之後在電視節目「devil's runway」、「魅力TV」露面讓大眾逐漸熟識。
/
<親哥哥SNS全文>
我唯一的親弟弟在2017年10月6日去世,我自以為弟弟在模特和DJ活動中努力地、帥氣地生活著,是多麼的累了才選擇了這樣的決定..
*李義秀個人instagram目前關閉中

RIP
8日 模特李義秀親哥哥於個人SNS上傳達了此噩耗,隨後,模特李義秀所屬經紀公司也證實消息並表達了遺憾與哀悼之情。

1995年出身的李義秀於2013年通過申載姬F/W Collection出道,同年出演MBC無限挑戰'介孤朋'(介紹孤獨的朋友們)特輯讓人印象深刻,2014首爾春夏時裝周上於品牌 moohong, mosca擔任模特兼DJ,模特活動越來越廣的李義秀之後在電視節目「devil's runway」、「魅力TV」露面讓大眾逐漸熟識。
/
<親哥哥SNS全文>
我唯一的親弟弟在2017年10月6日去世,我自以為弟弟在模特和DJ活動中努力地、帥氣地生活著,是多麼的累了才選擇了這樣的決定..

RIP

睇返逗號特輯
吉2012年開始係無挑跌勢
做無挑其實都好有壓力

你睇埋2013中後期到佢收皮先
吉係越做越搵到自己個定位
不過就一下收左皮
睇返逗號特輯
做無挑其實都好有壓力

不過就一下收左皮

/
<親哥哥SNS全文>

RIP

冇咩印象既 不過韓國後生仔好似都好高自殺率

唔記得咩樣
From 蘋果

搞咩走左去YG幫人寫歌

諗起罪與吉

真係吉
睇返逗號特輯
做無挑其實都好有壓力

不過就一下收左皮

haha返黎之前其實冇乜問題
不過多左個人佢就少左份量 又開始迷失
最嬲係吉先岩岩出完事
洪哲仲唔小心行事

最sad係有集俊河去show me the money兩個撞到吉一開頭自己躲藏左唔同俊河相認 見到個下好心酸

但佢好快又酒駕出左事真係救佢唔到
睇返逗號特輯
做無挑其實都好有壓力

不過就一下收左皮

最嬲係吉先岩岩出完事
洪哲仲唔小心行事

最sad係有集俊河去show me the money兩個撞到吉一開頭自己躲藏左唔同俊河相認 見到個下好心酸

睇返逗號特輯
做無挑其實都好有壓力

不過就一下收左皮

最嬲係吉先岩岩出完事
洪哲仲唔小心行事

自己攞黎
睇返逗號特輯
做無挑其實都好有壓力

不過就一下收左皮

最嬲係吉先岩岩出完事
洪哲仲唔小心行事

自己攞黎

係抵死嘅

不過就一下收左皮

最嬲係吉先岩岩出完事
洪哲仲唔小心行事

自己攞黎

係抵死嘅

洪哲阿

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞