[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike

想問下 無限挑戰 E132 挑戰有氧體操 最後個比賽係咪冇播到出黎??

無限挑戰 E132 081129 有氧健美操特輯(完)
有播到

發現小漫既 E132 全集都係做2009年曆

我明解了
因為原本132全集喺有齊有氧健美操同2009年曆特輯
但因為當年做中字嘅喺神話中字組,所以淨喺翻咗前進有份嘅part
而2009年曆特輯無做到
到最後補檔中字嘅翻譯組見有氧健美操嗰part已經有中字就將仲未翻做中字嘅2009年曆特輯夾埋133做,而小漫應該以為喺完整132+133所以del咗132有氧健美操嘅部份

哇 唔該你啊 湯丸神

客咩氣,舊無挑嘅一切我都應該解答到

丸神
張允珠同老公同個女一齊拍新婚日記s2

當年洪哲同佢真幾襯

if特輯

又諗起被人斬左既洪哲相睇特輯

好想睇

我反而好想睇洪哲同Haha邀請金鐘國去星期六星期六是歌手俾人cut左個啲片段

當年洪哲同佢真幾襯

if特輯

好想睇

我反而好想睇洪哲同Haha邀請金鐘國去星期六星期六是歌手俾人cut左個啲片段

當年洪哲同佢真幾襯

if特輯

好想睇

係 佢地好似有講過話好好笑

歐小而家上唔到
係咪直接send email俾佢拎permit就得
歐小而家上唔到

上小漫咪得
其實不如呢家放返之前洪哲d片啦金泰浩

難啲
歐小而家上唔到

上小漫咪得

歐小多論壇版
歐小而家上唔到

上小漫咪得

歐小多論壇版

有無話要邊幾集,未加新人前我都仲有UP
9月22日,K STAR美食節目《食神之路》方面表示,諧星鄭埻夏、金信英、歌手李尚民將擔任《食神之路3》的MC。

《食神之路》於2010年11月開播,2016年曾推出第二季,在5年的時間裡,節目組曾造訪600多個韓國美食店,是具有代表性的美食店介紹節目。

在第三季節目中,《食神之路》元老級食神鄭埻夏將與擁有傑出口才的金信英再度攜手,而擁有專家級味覺與廚藝的李尚民也將一同加入。此前,李尚民曾在出演JTBC綜藝節目《拜託了冰箱》時,在與漫畫家廚師金風展開的料理對決中獲勝,還曾在SBS綜藝節目《我家的熊孩子》中採用獨特食材展現傑出廚藝。 就此,在吃、做、享用方面都有一套的鄭埻夏、金信英、李尚民之間的合作,引起了粉絲們的期待。

節目組方面表示:「第三季中裝載了作為歷史最悠久的美食店介紹節目的內功,不僅是韓國,我們還計劃介紹海外的美食。為了強調生動的現場感,我們正在企劃開設錄製現場直播等與觀眾們能夠展開互動的板塊。」

另外,《食神之路3》將於10月19日晚間9時首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=363667
9月22日,K STAR美食節目《食神之路》方面表示,諧星鄭埻夏、金信英、歌手李尚民將擔任《食神之路3》的MC。

《食神之路》於2010年11月開播,2016年曾推出第二季,在5年的時間裡,節目組曾造訪600多個韓國美食店,是具有代表性的美食店介紹節目。

在第三季節目中,《食神之路》元老級食神鄭埻夏將與擁有傑出口才的金信英再度攜手,而擁有專家級味覺與廚藝的李尚民也將一同加入。此前,李尚民曾在出演JTBC綜藝節目《拜託了冰箱》時,在與漫畫家廚師金風展開的料理對決中獲勝,還曾在SBS綜藝節目《我家的熊孩子》中採用獨特食材展現傑出廚藝。 就此,在吃、做、享用方面都有一套的鄭埻夏、金信英、李尚民之間的合作,引起了粉絲們的期待。

節目組方面表示:「第三季中裝載了作為歷史最悠久的美食店介紹節目的內功,不僅是韓國,我們還計劃介紹海外的美食。為了強調生動的現場感,我們正在企劃開設錄製現場直播等與觀眾們能夠展開互動的板塊。」

另外,《食神之路3》將於10月19日晚間9時首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=363667

又返生

俊河+金信英
幾時肯播番阿
又有食神
幾時肯播番阿

抖下都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞