[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
亨敦以前係無挑扮個個嚴正花下星期上weekly idol

2倍速一齊跳

2倍速一齊跳

正呀喂

2倍速一齊跳

正呀喂

【OSEN獨家】[SJ金希澈擔任MBC<演藝-大賞>MC!]8日根據OSEN獨家報導,#SuperJunior#成員#金希澈#確定將擔任於29日舉辦的MBC<放送演藝-大賞>MC,與模特韓惠珍搭檔帶來默契配合,令人期待.另外根據日刊體育獨家報導,搞笑藝人#梁世炯#也將擔任此次<演藝-大賞>頒獎典禮MC,3位MC將一起帶來精彩表現. ​​​​
吉 亨敦 洪哲係咪唔會返嚟?
玩返連登即刻揾返呢個post黎睇
暫時黎睇 覺得曹>梁>光熙
光熙未服役都摸唔到感覺 返到黎都唔知點搞
想當年haha對藝能咁熟悉既人都用左年幾先做熟返
光熙真係等到唔知幾時

梁做藝能幾熟練 但睇無挑硬係對佢冇乜好感.
未到憎 純粹唔會有d令人好鍾意佢既地方

曹黎過幾次 介寂朋個時已經幾好笑 個人夠on9
今次黎睇佢同班大叔都幾岩key 入到位又有笑點咁 幾睇好佢

講到尾都係最掛住7人時期
依家放假日日loop
不過7人都係一去不返架啦 佢地冇意願返黎做
曹世鎬其實幾有效果 又做到下把位

答題專家笑死

佢俾我印象比光熙、梁生好好多
一嚟無挑不嬲隔一排就會見到佢,熟口熟面啦。
二嚟不嬲做開下把位,跟住個發展定位、角色都順眼。
唔似梁生無啦啦就插入嚟重要做啲唔討好唔尊重既角色 光熙就爛泥不提也罷

其實唔知大家覺唔覺,老爹係好少理梁生
係連分量都廢Q事比過種感覺

佢小氣都係人都知
不過都證明佢地私下都唔熟

好記得佢同吉講個一番話
岩岩翻睇08, 09 一邊睇木筏,
真係接受唔到。

完全無左果班old boys 亂嚟既感覺。
好似Running man, 好似是但一套綜藝,damn.無名火起。

賽艇漿係船上面果八條友回憶, 屌,又拎出來用
同 vr 梁世亨連青春痘特輯都唔識,
曹世鎬呢啲08開始既萬年二線兵上來扮固定,
完全無同觀眾解釋 扮到好平常好融洽

原諒我真fans cant accept.

由光熙入黎一刻無挑已死
一個唔夠,在石仲要整多個姓梁入黎
而家純粹揀題材睇
在石自以為既眼光真係累死個節目,無挑係咁,RM又係咁

先唔講無挑係元老果幾個走得既走,搞到成個節目變得無咁好睇
RM又點樣因為佢既眼光而累死

係在石搵佢地入黎?

一黎光熙佢直接投票入黎
二黎一個小小事都打俾RM PD嘈幾粒鐘既人,加成員咁大決定佢會冇份話事?
三黎你覺得會唔會咁橋佢手頭兩個節目都有姓梁兩兄弟?
擺明佢自己buy佢兩個,叫制作組空降佢入黎
無挑我唔知,RM佢直程干預得制作組太勁

無挑係佢同浚河傾既
Rm個個係鐘國極力推薦佢入 佢最多係投同意票

講到尾佢都係想為節目好 我唔覺佢有咩問題
你講到節目係因為佢而難睇
咁你有冇諗過有咩方法可以保持到個節目變好
根本加入成員係必需既事
個時無挑得5個人個空位好大
就算加左光熙都係冇乜用
要加其他人既話 最尷尬個位係sixth man計劃已經徵集左一班綜藝界黎講做得好既人 個時唔用佢地之後要再用返都幾怪 可能因為咁金pd先要在石佢地推薦個人返黎頂返個空位
anyway第一次見有人怪在石
一個為節目付出咁多心血既人都比人鬧
見到都幾無奈
曹世鎬討人喜歡過梁生好多

答題專家笑死

唔似梁生無啦啦就插入嚟重要做啲唔討好唔尊重既角色 光熙就爛泥不提也罷

佢小氣都係人都知

好記得佢同吉講個一番話

光熙真係等到唔知幾時

依家放假日日loop

可能光熙退役之後 更加易適應綜藝
因為本身都未適應, 當重新黎過

答題專家笑死

佢小氣都係人都知

好記得佢同吉講個一番話

答題專家笑死

佢小氣都係人都知

好記得佢同吉講個一番話

老爹對吉?
我淨係記得原來如此入面嘅下車啦

答題專家笑死

佢小氣都係人都知

好記得佢同吉講個一番話

老爹對吉?
我淨係記得原來如此入面嘅下車啦

吊依段真係
光熙真係等到唔知幾時

依家放假日日loop

可能光熙退役之後 更加易適應綜藝
因為本身都未適應, 當重新黎過

其實我覺得光熙去其他綜藝效果唔差
不過無挑對佢有太大包袱
加人我會揀曹
因為佢本身已經同大神HT拍左好多年
組合起上黎會觀眾容易D適應
如果白宮聯署叫洪哲亨敦返無挑有無用

亨敦捱到有心理病就放過佢啦

唔該你

唔該你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞