[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
有無人唔想光熙返黎

佢至少都叫正規渠道入黎
曹世稿

認同 同埋睇得出佢有心去做 相反梁世亨好似完全冇睇過舊既無挑咁 新黎嗰個本身已經冇乜好感 但睇埋之後表現點先講
老老77,我對曹世鎬無乜反感

以前7人就係永遠有一個被人蝦嘅角色,好多時就係吉擔當,有條就到洪哲比人串鼻大+TH音,亨敦更加係一直比人蝦直至吉搶左唔少佢嘅角色

宜家光熙,梁世亨 都完全唔係呢種角色,一個太小心唔敢講,一個太臭串以為自己好撚醒,比人蝦一角由5人無挑開始就落左去俊河哥到,變化太小

曹世鎬好似有翻嗰種比人蝦嘅感覺,唔反對佢

利申:好9憎梁世亨無大無細 +未睇新嗰集
老老77,我對曹世鎬無乜反感

以前7人就係永遠有一個被人蝦嘅角色,好多時就係吉擔當,有條就到洪哲比人串鼻大+TH音,亨敦更加係一直比人蝦直至吉搶左唔少佢嘅角色

宜家光熙,梁世亨 都完全唔係呢種角色,一個太小心唔敢講,一個太臭串以為自己好撚醒,比人蝦一角由5人無挑開始就落左去俊河哥到,變化太小

曹世鎬好似有翻嗰種比人蝦嘅感覺,唔反對佢

利申:好9憎梁世亨無大無細 +未睇新嗰集

曹世鎬 做下把位幾好
由其佢同大神 D互動 好好笑
回家了
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=HT&message=6823151

全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

iOS版下載點:(由於新app剛上架,App Store搜尋器尚未有相關搜索結果,請按以下連結下載。)
https://itunes.apple.com/app/id1315541278?l=zh&ls=1&mt=8

Android版下載點:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alivemedia.hkgrn
搵其他人不如諗計搵返D主力返黎

都咁多年呢位手足仲未放棄爭取

洪哲 肥仔 吉
寧願loop番7人時期都唔想睇現家果啲 飛住睇
為做而做 悶撚到

曹世鎬其實幾有效果 又做到下把位

答題專家笑死

佢俾我印象比光熙、梁生好好多
一嚟無挑不嬲隔一排就會見到佢,熟口熟面啦。
二嚟不嬲做開下把位,跟住個發展定位、角色都順眼。
唔似梁生無啦啦就插入嚟重要做啲唔討好唔尊重既角色 光熙就爛泥不提也罷

答題專家笑死

唔似梁生無啦啦就插入嚟重要做啲唔討好唔尊重既角色 光熙就爛泥不提也罷

其實唔知大家覺唔覺,老爹係好少理梁生
係連分量都廢Q事比過種感覺

答題專家笑死

其實唔知大家覺唔覺,老爹係好少理梁生
係連分量都廢Q事比過種感覺

老爹好似有講過未認梁生做成員
12月7日,MBC綜藝節目《無限挑戰》節目組表示,成員朴明洙與鄭埻夏將一同出演搞笑節目《喜劇大聯盟》。

節目組相關人士表示:「鄭埻夏與朴明洙目前正在《喜劇大聯盟》節目組內討論策劃全新單元。但他們編排的節目是否會在節目中播出,還要根據《喜劇大聯盟》的內部系統來決定。」

在上期節目中,梁世亨對於朴明洙無厘頭的玩笑打趣道:「哥要從《喜劇大聯盟》的老小開始做起!」對此,節目組通過字幕予以了回應,表示「這是十分好的想法」。此次《無限挑戰》與《喜劇大聯盟》的合作企劃也由梁世亨的這句玩笑話促成,朴明洙與鄭埻夏將攜全新單元登上《喜劇大聯盟》的舞台。然而,《喜劇大聯盟》採用評分制度,若評分較低,整段節目或遭刪減,無法在節目中播出。究竟朴明洙與鄭埻夏能否成功透過《喜劇大聯盟》與觀眾們見面,備受期待。

此外,《無限挑戰》於每週六晚6時25分播出;《喜劇大聯盟》於每週日晚7時40分播出。 (責編:金雪仁)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=378182

MBC電視台董事會「放送文化振興會」剛才在9位董事中,
5人出席的情況下,
全數表決通過由先前被親政府經營層解僱的著名調查報導製作人、
轉戰獨立媒體《打破新聞》的電影《共犯們》導演崔承浩為新任社長;
另外,過去被解僱的8名MBC工會幹部,將全數復職。

https://www.facebook.com/knewsonline/posts/1977510059178540
12月7日,MBC綜藝節目《無限挑戰》節目組表示,成員朴明洙與鄭埻夏將一同出演搞笑節目《喜劇大聯盟》。

節目組相關人士表示:「鄭埻夏與朴明洙目前正在《喜劇大聯盟》節目組內討論策劃全新單元。但他們編排的節目是否會在節目中播出,還要根據《喜劇大聯盟》的內部系統來決定。」

在上期節目中,梁世亨對於朴明洙無厘頭的玩笑打趣道:「哥要從《喜劇大聯盟》的老小開始做起!」對此,節目組通過字幕予以了回應,表示「這是十分好的想法」。此次《無限挑戰》與《喜劇大聯盟》的合作企劃也由梁世亨的這句玩笑話促成,朴明洙與鄭埻夏將攜全新單元登上《喜劇大聯盟》的舞台。然而,《喜劇大聯盟》採用評分制度,若評分較低,整段節目或遭刪減,無法在節目中播出。究竟朴明洙與鄭埻夏能否成功透過《喜劇大聯盟》與觀眾們見面,備受期待。

此外,《無限挑戰》於每週六晚6時25分播出;《喜劇大聯盟》於每週日晚7時40分播出。 (責編:金雪仁)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=378182

又比梁生領功
亨敦以前係無挑扮個個嚴正花下星期上weekly idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞