[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
去美國5日拍得2集
浪費左少少?

5個人去填滿90分鐘的內容,感覺就像是5個人踢一場足球賽一樣,覺得很吃力。

調轉諗 會唔會係果陣紐約特輯太痴線

300集特輯 佢地講起都心有餘悸

new york特輯係咪開餐廳煮野比客人食果幾集??

最近先睇完

佢地仲拍埋黑道特輯
新人留名
追咗好多年無挑

去美國5日拍得2集
浪費左少少?

5個人去填滿90分鐘的內容,感覺就像是5個人踢一場足球賽一樣,覺得很吃力。

最近先睇完

佢地仲拍埋黑道特輯

洪哲一開波就比佢地隊死左
新人留名
追咗好多年無挑

去美國5日拍得2集
浪費左少少?

去紐約一共拍咗四個特輯

一:紐約食客(但唔喺開餐廳,純粹喺紐約嘅韓國餐廳分兩隊煮嘢食畀D客人,等D客人投票睇下邊隊高分D,最正喺製作組仲搵咗個好似喬治布殊嘅人 )

無限挑戰 E180 091121 紐約之食客(上)
無限挑戰 E181 091128 紐約之食客(下)

二:扮The Devil Wears Prada嘅編輯做任務]
三:月曆特輯

無限挑戰 E182 091205 穿惡臭的惡魔(上)
無限挑戰 E183 091212 穿惡臭的惡魔(下) + 2010年月曆特輯(中)
無限挑戰 E184 091219 2010年月曆特輯(下)

四:黑幫特輯(成集黑白色 )

無限挑戰 E185 091226 紐約黑幫特輯
lm
去美國5日拍得2集
浪費左少少?

經典泡菜餅事件
新婚日記2 允珠
https://www.youtube.com/watch?v=yaLgo0b6hw0

搭單問 老爹老婆個節目係咪無字幕組做中字

Single Wife

暫時未見,唔知女漢子同TSKS做唔做

唔奇得搵黎搵去都無 thank you
去美國5日拍得2集
浪費左少少?

去紐約一共拍咗四個特輯

一:紐約食客(但唔喺開餐廳,純粹喺紐約嘅韓國餐廳分兩隊煮嘢食畀D客人,等D客人投票睇下邊隊高分D,最正喺製作組仲搵咗個好似喬治布殊嘅人 )

二:扮The Devil Wears Prada嘅編輯做任務]

無限挑戰 E183 091212 穿惡臭的惡魔(下) + 2010年月曆特輯(中)
無限挑戰 Etel:1840912192010年月曆特輯(下)

呢集好好睇 中間搭車讀佢地老婆寫俾佢地既信 笑死

手機搵唔到原圖 呢張經典
去美國5日拍得2集
浪費左少少?

去紐約一共拍咗四個特輯

無限挑戰 Etel:1840912192010年月曆特輯(下)

呢集好好睇 中間搭車讀佢地老婆寫俾佢地既信 笑死

唔該晒
介紹得好詳細
期待左兩年既歌謠祭

手機搵唔到原圖 呢張經典

好想知吉睇呢張相咩感覺
明明一齊去一齊拍,但係自己要做boss無得一齊影

原圖

原圖

依張真喺J死人,但已經走咗兩件
在8月27日播出的KBS COOL FM廣播節目《朴明洙的Radio Show》中,主持人朴明洙言及歌手尹鐘信。

節目中,某年輕聽眾發來信件講道:「我媽媽常說『男人要早出晚歸』,但我一直沒就業,在家彈吉他玩,她該多煩心啊,而且我彈吉他彈得也不是很好。」對此,朴明洙講道:「我母親曾在百貨店水產超市工作過,我當時也沒什麼能力,也是在家彈吉他玩,20初頭我跟你一樣,我不知道我未來要怎麼度過,很是心悶。」最後補充道:「我就希望年輕朋友們能早點就業,早點出社會掙錢。」

最後,朴明洙言及不久前在音源榜奪得第一的尹鐘信,說道:「我覺得(尹鐘信)他太厲害了,怎麼能得第一呢?他總謙虛地說『就是努力做音樂唄』,我看他一直堅持做音樂,有了成功的底蘊。」

另外,《朴明洙的Radio Show》於每日上午11時至12時播出。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=357188

原圖

依張真喺J死人,但已經走咗兩件

想睇番舊既無挑 可以去邊?

第一頁小漫齊晒喎巴打
今集好悶
不過明秀同在石個part幾好笑

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸
果時失戀就係睇呢套 鐘意左無挑

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

聽閒無挑喺好多人嘅失戀救藥

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

聽閒無挑喺好多人嘅失戀救藥

睇完西岸再睇賽艇 真係比無挑吸引住左
覺得呢2個特輯最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞