[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike

用唔到啦 歐小依家已經無更了
初黎報到 睇開rm
無挑淨係睇過納涼特輯
有無入坑集推薦?

孫延在特輯冇得輸
12月22日播出的MBC FM4U電台節目《Good Morning FM 我是盧弘喆》中,DJ盧弘喆表明了將要退出節目的意願。

節目中,盧弘喆表示要退出節目後,眾多聽眾借助實時評論欄寫道:「不要退出節目,求你了」、「開車時就听你的節目,怎麼辦」、「為什麼突然退出」等評論,要求盧弘喆繼續主持節目,對此,盧弘喆講道:「退出節目的事宜已經考慮很久了。」

接著,盧弘喆說道:「明年我就40歲了,我想嘗試些新事物,但電台節目沒法錄音後播出,都是實時,因而我決定退出節目。」

最後,盧弘喆表示:「明年會有一位優秀的DJ代替不足之處很多的我,希望聽眾能歡迎新DJ,並給予應援。」

嘗試回歸好冇
12月22日播出的MBC FM4U電台節目《Good Morning FM 我是盧弘喆》中,DJ盧弘喆表明了將要退出節目的意願。

節目中,盧弘喆表示要退出節目後,眾多聽眾借助實時評論欄寫道:「不要退出節目,求你了」、「開車時就听你的節目,怎麼辦」、「為什麼突然退出」等評論,要求盧弘喆繼續主持節目,對此,盧弘喆講道:「退出節目的事宜已經考慮很久了。」

接著,盧弘喆說道:「明年我就40歲了,我想嘗試些新事物,但電台節目沒法錄音後播出,都是實時,因而我決定退出節目。」

最後,盧弘喆表示:「明年會有一位優秀的DJ代替不足之處很多的我,希望聽眾能歡迎新DJ,並給予應援。」

嘗試回歸好冇

結婚?

嘗試回歸好冇

結婚?

全心做書店

笑死 真係搵拳王
Btw連拳王都請到
明秀同俊河老啦, 跟唔上節奏. 在石國民MC, 形象太正面, 好多心埋包袱. 佢主持果幾個節目都去到瓶頸, 真係需要世亨和世浩加入比d新鮮感, 衝擊.

而家有少少風水輪流轉既感覺, 姜虎東幾個節目都好hit, 開始追返上大神
洪哲走咗就無追無挑
得閒搵嘢睇個個都話西遊記正咁咪睇下
一開始真係好唔慣
無論係剪接後製定特效都覺得好奇怪
明明1接住落去睇2,點知好似睇緊第4集咁
雖然睇耐咗都係唔慣 但有啲位真係幾出色
可能真係畀無挑養大咗胃口
但最近套姜食堂真係好好笑
李壽根真係正到痴線
新西遊記 姜食堂
認哥可以揀嘉賓睇
依一兩年虎東既綜藝都好正
性誕快樂各位
Merry Christmas
明秀同俊河老啦, 跟唔上節奏. 在石國民MC, 形象太正面, 好多心埋包袱. 佢主持果幾個節目都去到瓶頸, 真係需要世亨和世浩加入比d新鮮感, 衝擊.

而家有少少風水輪流轉既感覺, 姜虎東幾個節目都好hit, 開始追返上大神
洪哲走咗就無追無挑
得閒搵嘢睇個個都話西遊記正咁咪睇下
一開始真係好唔慣
無論係剪接後製定特效都覺得好奇怪
明明1接住落去睇2,點知好似睇緊第4集咁
雖然睇耐咗都係唔慣 但有啲位真係幾出色
可能真係畀無挑養大咗胃口
但最近套姜食堂真係好好笑
李壽根真係正到痴線
新西遊記 姜食堂
認哥可以揀嘉賓睇
依一兩年虎東既綜藝都好正

虎東贏在成日畀啲細既抽水 肯做下把位 我覺得認哥而家做到以前無挑9up嗰種feel 所以前半part真係好好睇
另外在石訪談節目真係完全比下去 太有禮貌同形象太好 同類型我覺得radio star好睇好多 主持有火花好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞