[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
逗號特輯都爆左幾多野
明秀d毒舌真係傷到成員既心

逗號係解釋無挑內部矛盾最透的一集。

浩哲對自己角色的內心矛盾。
嚴格來講,佢成熟左,咁多年想試下dr.盧/教主之外的路線,但係呢個角色又受觀眾鐘意。所以佢覺得原地轉圈的感覺好重,尤其係同哈哈出去果次or 相睇特輯的組成。
無挑雖然叫人生綜藝,但俾唔到節目之外的「人生追求」。(例如老婆,愛,真情 etc...)

亨敦早年的無挑陰影同埋過量野心,中間提到「不能告人的秘密」,呢點我從睇完之後開始諗,到底會係牽涉邊方面。佢亦同在石講過,「哥,你知道無挑對我是好壞參半的...」
橫惦有機會打字,都想知湯丸有無咩睇法。
亨敦有無曾經陷入財困?(有排班成員潤佢賣樓)
亨敦老婆係最神秘,孖女係度但婚姻有危機?
定係發酒瘋?

我覺得男人(錢,女人,事業),八九不離十之上。

吉,無咩好講。佢本身心不繫綜藝,vr 特輯 haha 講過「那是吉最投身綜藝的日子」,證明佢係making a try, not devoted to it.

呢三個人係無挑/個人出現無可避免的停頓/崩塌之前,已經擁有誘因離開無挑。馬後炮都好,單睇呢個特輯其實感覺到當洪哲出現「不如唔做無挑的機會」(未必係醉駕)就會走,敦可能本身都捱唔住,而吉純屬自爆。

睇左咁多年,講起逗號都係覺得可以花多啲時間來解讀。

逗號特輯睇親都會
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇
喺咪比班韓飯罵到要採取法律行動

好似話俾人罵咗好耐 最近忍唔住發咗聲明話要採取法律行動 之後網友罵得仲勁 仲開埋個anti page搵佢罪證

網友鬧佢咩?

https://kpopn.niusnews.com/=K1ymbdx5
但在鄭埻夏的留言公開後,有韓國網友架設了假裝是鄭埻夏粉絲的網站,針對鄭埻夏的遲到、逃稅、人性問題等寫下惡意留言。

感覺上係積積埋埋好多年既anti黎 可能以前俊河性格仲幾差個時開始

毒撚網民真係好撚得閑
起哂website 唔講以為人地姦過佢老母

泡菜網民真係低9b

韓狗真係麻撚煩
如果呢家想買返無挑帽,仲有咩途徑

上拍賣網睇下有無人放
我到今時今日都仲比屋企人屌緊,所以到依家都唔敢戴
利申:買咗6頂

咁都要屌 自己興趣啫

貴嘛
我又衰on9講正價佢地聽,應該話百幾蚊一頂算
6頂好似用咗3千幾

有冇湯丸琴日岀片果集? 伙伴特輯。
上網無得睇
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇
喺咪比班韓飯罵到要採取法律行動

好似話俾人罵咗好耐 最近忍唔住發咗聲明話要採取法律行動 之後網友罵得仲勁 仲開埋個anti page搵佢罪證

網友鬧佢咩?

https://kpopn.niusnews.com/=K1ymbdx5
但在鄭埻夏的留言公開後,有韓國網友架設了假裝是鄭埻夏粉絲的網站,針對鄭埻夏的遲到、逃稅、人性問題等寫下惡意留言。

感覺上係積積埋埋好多年既anti黎 可能以前俊河性格仲幾差個時開始

毒撚網民真係好撚得閑
起哂website 唔講以為人地姦過佢老母

泡菜網民真係低9b

韓狗真係麻撚煩

其實香港網民都差唔多咁痴線
湯丸神
冇爬開文想知而家果邊罷工潮搞成點

罷埋電視劇果邊

有排都唔洗睇
諗起haha話出親碟電視台就罷工
倘若那天,湯丸沒有和無限挑戰接觸,日子會點過

有冇湯丸琴日岀片果集? 伙伴特輯。
上網無得睇

小漫好齊
http://vul3a04snsd.com/archives/221
湯丸

復工啦
復工啦

Source?
@韓國me2day
【news1獨家】[<無限挑戰>本週重新投入拍攝!]24日根據news1獨家報導,因MBC大罷工風波而停播7周的綜藝節目<無限挑戰>將於本週重新投入拍攝,但據悉此次僅僅是拍攝重啟,本週末若繼續停播,新拍攝的內容何時可以播出也將是未知之數. ​​​​
@韓國me2day
【news1獨家】[<無限挑戰>本週重新投入拍攝!]24日根據news1獨家報導,因MBC大罷工風波而停播7周的綜藝節目<無限挑戰>將於本週重新投入拍攝,但據悉此次僅僅是拍攝重啟,本週末若繼續停播,新拍攝的內容何時可以播出也將是未知之數. ​​​​

【heraldpop】24日MBC<無限挑戰>方面回應表示「本週不會重啟拍攝,沒有拍攝的計畫.」

@韓國me2day

【heraldpop】24日MBC<無限挑戰>方面回應表示「本週不會重啟拍攝,沒有拍攝的計畫.」

呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
幾時播翻呀屌
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
幾時播翻呀屌

抖下當季播
幾時播翻呀屌

抖下當季播

幾時播翻呀屌

抖下當季播

而家係好機會抖下重整心態
橫掂金變態之前都想轉季播

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞