[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
學Sherlock季播法咁,幾年先一兩集
學Sherlock季播法咁,幾年先一兩集

其實而家呢個節目都愈黎愈難睇啦
其實而家呢個節目都愈黎愈難睇啦

sad but true

巴打個名

巴打個名

當年我都係由湯丸兄果度入坑~ 感謝湯丸兄

如無意外, 無挑都係番唔到以前, 睇下用咩形式結束個節目~

巴打個名

整返集特別版 7個出返哂 打多次摔角
跟住完左佢算
雖然我個人比較大先開始睇無挑
但無挑肯定有為我性格帶黎一 d 正面既影響
到而家都好記得睇賽艇大結局喊到收唔到聲果個情況

無限~挑戰~!!

巴打個名

跟住完左佢算

有幸見證住無挑最光輝嘅時刻
雖然我個人比較大先開始睇無挑
無挑肯定有為我性格帶黎一 d 正面既影響
到而家都好記得睇賽艇大結局喊到收唔到聲果個情況

無限~挑戰~!!

紅字
無限 ~ 挑戰 ~ !!
俊河個ig 講咩

巴打個名

跟住完左佢算

有幸見證住無挑最光輝嘅時刻

俊河個ig 講咩

字海
俊河個ig 講咩

字海

認錯道歉同反省
俊河個ig 講咩

字海

認錯道歉同反省

做過咩事
俊河個ig 講咩

字海

認錯道歉同反省

做過咩事

#鄭埻夏#表明將停止起訴惡性評論者的立場,今日他在INS上坦言:“12日我發帖表示要起訴惡性評論者,已經過去兩個星期了,當時我衝動的心境坦白和感情用事的處理方式得到了很多人的譴責,在這裡向因我的欠缺而感到不舒服或失望的人說聲對不起。”接著表示:“在那之後的兩個星期裡,我停下起訴的事,用這段時間做了自我審視,冷靜下來重新查看了引起問題的節目截圖,感到十分後悔並深刻反省了自己。再次清醒地認識到我這個人有多麼的不成熟,把觀眾們對我的喜愛和關心當成了理所應當的事,也明白起訴惡性評論者不是最好的方法。首先應該做的是反省自己的不足,在往後的節目裡讓大家看到我逐步成長的樣子。”在最後他說:“這次的事想必讓很多人對我深感失望,懇求大家再次原諒並繼續關注我,今後我會用勤懇真誠的態度為觀眾送去歡笑,再次向大家表示誠摯的歉意。

簡單D 講姐係被道歉
俊河個ig 講咩

字海

認錯道歉同反省

做過咩事

#鄭埻夏#表明將停止起訴惡性評論者的立場,今日他在INS上坦言:“12日我發帖表示要起訴惡性評論者,已經過去兩個星期了,當時我衝動的心境坦白和感情用事的處理方式得到了很多人的譴責,在這裡向因我的欠缺而感到不舒服或失望的人說聲對不起。”接著表示:“在那之後的兩個星期裡,我停下起訴的事,用這段時間做了自我審視,冷靜下來重新查看了引起問題的節目截圖,感到十分後悔並深刻反省了自己。再次清醒地認識到我這個人有多麼的不成熟,把觀眾們對我的喜愛和關心當成了理所應當的事,也明白起訴惡性評論者不是最好的方法。首先應該做的是反省自己的不足,在往後的節目裡讓大家看到我逐步成長的樣子。”在最後他說:“這次的事想必讓很多人對我深感失望,懇求大家再次原諒並繼續關注我,今後我會用勤懇真誠的態度為觀眾送去歡笑,再次向大家表示誠摯的歉意。

簡單D 講姐係被道歉

有咩截圖呢其實係

其中一個

2018年平昌冬季奧運聖火傳遞無限挑戰聖火手
No.002劉在錫
No.005朴明秀
No.008HAHA
No.010鄭俊河
No.012梁世亨
No.006裴秀智

No.002劉在錫
No.005朴明秀
No.008HAHA
No.010鄭俊河
No.012梁世亨
No.006裴秀智

無挑有開返機拍返?見到戴晒mic咁

No.002劉在錫
No.005朴明秀
No.008HAHA
No.010鄭俊河
No.012梁世亨
No.006裴秀智

無挑有開返機拍返?見到戴晒mic咁

金泰浩又話無schedule
呃7個唔夠仲呃埋我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞