[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
掛住無挑

掛住無挑

掛住7人無挑多d
掛住無挑

掛住7人無挑多d

無睇嗰集咩
笑死

好多舊無挑我都冇睇返 但咁都要俾人屌 真係偷食定唔知情先

佢真係唔知包糖係個細路仔,見到有就食,點知食哂
其實係好笑多過嬲

呢個係10年年曆特輯 好好睇 輸左要拍棵照

印象中拍完裸照之後有句話更多照片請到imbc
究竟有無人

嗰集係:無限挑戰 Etel:2021006122011年月曆特輯(1)
主題係吸引人生仔嘅海報
之後鏡頭一轉俊河已經食緊包糖
然後工作人員問,乜唔係細路仔啲零食嚟咩
咁佢唔知又唔怪得佢嘅
之後到個阿媽帶住細路嚟搵包糖嘅時候
俊河就自首話比佢食鬼晒
最後個細路話俊河笨蛋

掛曆特輯好好睇
Btw 有冇人有裸照圖

點解冇睇過呢集
有時都會ff mbc罷工既日子就係要適應遲啲五人無挑行唔到落去而要完既日子
有時都會ff mbc罷工既日子就係要適應遲啲五人無挑行唔到落去而要完既日子

你講D咩呀, 無挑唔會完架
mbc 理事長好似比人停左職

炒左啦好似

炒左啦好似

炒左啦好似

快d復播plz
聽日舉行董事會處理社長罷免案

其實當你係一間公司社長,做到神憎鬼嚴嘅時候,就檢討下自己處事作風啦,搞到罷哂工開董事會都唔肯走
泡菜人成日要人反省,自己又唔反省下自己,真係一打 都唔夠
復播有返洪哲同亨敦就好
ff中
復播有返洪哲同亨敦就好
ff中

no hope
社長罷免案推遲到10號舉行

因為,MBC大股東廣播文化振興會(以下簡稱"방문")在野陣營沒有出席8日舉行的臨時理事會。考慮到在野黨推薦理事們即將回國的時間,理事會將於10月10日下午5點召開臨時理事會。

金長謙社長在會議開始的10點鐘時,來到了“廣振”所在的汝矣島大樓,但是被記者和工會成員包圍後,他卻說"沒有參加會議的氣氛"。隨後,金社長表示:"因為出入有很多困難,所以很難參加會議,所以會用書面形式來代替。" 而金長謙社長則提交了10章的陳情書。

"김장겸下台"的facebook PD김민식8日在汝矣島時,高呼"請回答為什麼2年前把我趕出迷霧"。跪在地上訴說真相的김민식PD,跟著匆忙返回的金長謙社長身邊,坐到了轎車旁邊。

定好的日程VS旅行性出差

3名在野黨推薦理事在舉行海外研討會的7日,召開臨時董事會前夕出國,並沒有出席當天的臨時理事會。他們主張:"由於該研討會是從1年前開始策劃的,因此很難取消","執政黨理事們侵害了理事會的決議權。" 對此,8日曾向法院提出臨時停止執行臨時決議的申請。

執政黨推薦的최강욱理事(音)表示:"在野黨理事出席的海外研討會是'외유出差'","不是出席研討會,而是在國外出差日程等,在海外出差的日程中,沒有出席的重要理事會日程。 董事出席會議的主張,應該排除不符合的行為"。

即便如此,최강욱董事也表示:"即使是為了進行議事的精密性和準確性,也應該稍微進行說明","如果時間允許,有必要再進行一次討論",主張推遲卸任案的處理。

相反,유기철理事卻說:"對出差日程進行調整,申請臨時停止處分申請是愚蠢的","不能看做是對話的對象,因此不能認為是對話的對象,所以今天應該果斷地進行清算。 最好是通過表決得出結論。"

最後,이완기理事長表示:"遺憾的是,在3分之2的情況下,在3名理事中,對金長謙社長要求盡量不要參加臨時理事會,但對社長來說,這件事很遺憾","希望能給金長謙社長充分的說明機會,盡可能多地處理相關案件","希望能在10日召開理事會。"
社長在來到MBC後以出入困難為由拒絕參加會議

佢自己都驚比人打

好多舊無挑我都冇睇返 但咁都要俾人屌 真係偷食定唔知情先

佢真係唔知包糖係個細路仔,見到有就食,點知食哂
其實係好笑多過嬲

呢個係10年年曆特輯 好好睇 輸左要拍棵照

印象中拍完裸照之後有句話更多照片請到imbc
究竟有無人

嗰集係:無限挑戰 Etel:2021006122011年月曆特輯(1)
主題係吸引人生仔嘅海報
之後鏡頭一轉俊河已經食緊包糖
然後工作人員問,乜唔係細路仔啲零食嚟咩
咁佢唔知又唔怪得佢嘅
之後到個阿媽帶住細路嚟搵包糖嘅時候
俊河就自首話比佢食鬼晒
最後個細路話俊河笨蛋

掛曆特輯好好睇
Btw 有冇人有裸照圖

點解冇睇過呢集

我都未睇過,ep幾

佢自己都驚比人打

岩岩睇俊河同洪哲係笨豬跳台到影相個集 真係好癲
成班工作人員真係因為壞lift跳落去 d成員係到睇
沒有無挑的日子
super7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞