[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
今集笑左好耐
除左junha個part
Junha加油
想睇番舊既無挑 可以去邊?

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸
果時失戀就係睇呢套 鐘意左無挑

聽閒無挑喺好多人嘅失戀救藥

睇完西岸再睇賽艇 真係比無挑吸引住左
覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

已經6年前 追追下 時間過得咁快

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

賽艇睇幾多次喊幾多次

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

賽艇睇幾多次喊幾多次

矮仔party好似幾正 shorry同柄在正 冇性梁既會更好

太陽真係肯去

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

賽艇睇幾多次喊幾多次

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

西海岸,賽艇,醜介朋 三個翻睇得最多次既特輯

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

醜介朋都正

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

醜介朋都正

七人的視頻都正
睇番 言之命至特輯 洪哲真係好正
而家既無挑無既野

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

醜介朋都正

七人的視頻都正

7人有邊集唔正

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

醜介朋都正

七人的視頻都正

7人有邊集唔正

我愛吉兒

第一頁小漫齊晒喎巴打

問完就番第一頁就搵到
好想睇番西岸

覺得呢2個特輯最好睇

西海岸同賽艇世界級

醜介朋都正

七人的視頻都正

夏威夷特輯 2011年集集都咁正
睇番 言之命至特輯 洪哲真係好正
而家既無挑無既野

朴王牌
矮仔party好似幾正 shorry同柄在正 冇性梁既會更好

太陽真係肯去

竟然有太陽
佢唔係準備巡迴演唱好忙咩?

太陽真係肯去

竟然有太陽

成雲畀人公開身高會唔會好尷尬?
話曬都係偶像 冇偶像包袱咩?

太陽真係肯去

竟然有太陽

成雲畀人公開身高會唔會好尷尬?
話曬都係偶像 冇偶像包袱咩?

咁big bang成隊除左top都矮呢個都算係人都知嘅秘密
@韓國me2day
【日刊體育獨家】[<無限挑戰>明日起停拍!9月9日起無限期停播!]30日MBC金泰浩PD向日刊體育表示"節目將僅正常播出至本週,將不會為下周播出的節目再進行拍攝,拍攝截止至今日,但今日拍攝的內容將在本周中播出,明日起將不會再進行拍攝."加入大罷工行列. ​​​​
@鳳凰天使TSKS
據悉MBC綜藝節目《#無限挑戰#》本周正常播出,但下週開始不會進行節目錄製,停播的可能性很高。今日#金泰浩# PD回應記者的採訪表示:“本週的節目會播出,下週不會有節目錄製,今天為本周播出的內容做了簡單拍攝,明天開始不會有錄影。”繼2012年之後MBC時隔5年再次發動大罷工,昨晚投票工會人員共93.2%投贊成票,9月大罷工開始,各個節目的停播已不可避免,包括《無限挑戰》在內,MBC週末綜藝除去已拍攝的分量,之後的節目預計都會停播。
@韓流音悅Tai
《#無限挑戰#》9月9日起無限期停播,31日起停止拍攝。[可憐]30日,MBC《無限挑戰》PD表示“本週(9月2日)的節目將正常播出,但是不會為下週節目進行拍攝。今天所拍攝的內容也將只在本周播出,明天不會進行錄製。”另外,MBC繼2012年後時隔五年工作人員總罷工,93.2%的工會成員贊成率導致9月將開始全體罷工,因此相關的節目也不可避免將停播。
@鳳凰天使TSKS
MBC綜藝節目《#無限挑戰#》有個每兩年舉辦一次的大型慶典,便是《無挑歌謠祭》,多年來頂級偶像組合成員到明星製作人,各位重磅級嘉賓助陣。按照原定時間6月便會傳出嘉賓出演消息,然而今年到了8月份仍然毫無音訊,不禁讓人擔心起今年是否不會舉辦歌謠祭,對此#金泰浩# PD通過記者採訪做出回答,他表示:“一直在想著無挑歌謠祭,現在也在思考怎麼舉辦更好。可以說罷工是影響歌謠祭的最大變數,MBC先穩定了才能正式著手進行,MBC罷工現在是熱門,不適合再投出另一個話題,一直在準備,不過當前還在觀望情況發展。再加上目前只有5名成員,是否能按照原本6人那樣的形式進行也在為此感到苦惱,考慮了很多方案,無法斷定何時能準備好。”記者問到了關於目前的5人體制,金PD坦言:“要請人的,5個人太吃力了,這是大家都感同身受的情況,我也想早日解決這個問題。但是無挑原成員人設獨特,合作了10多年,無論請誰來都難以紮根,在這些方面我也和成員們聊過很多。”MBC即將 始總罷工,預計會導致節目停播,對此金PD回應:“8月29日全國輿論工會文化放送本部進行了大罷工投票,我們會按照投票結果和指導部門的決定去做,但我們也是其中的一員,此時不適合提及往後會怎樣進行,還在考慮處理對策。
有工會你話幾好,可以集體罷工唔洗下下受制啲仆街老細
唔想做人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞