[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
世皓係咪做第6人
見到明秀 合左照同摸左佢隻手仔

佢無打9你再飛踢咩

我既願望就係比佢鬧
其實只係握左手
佢太nice
合照時佢主動渣機,影左2次

巴定絲

難怪

明秀歐巴邊係啲咁既人

有鏡頭就會變臉嘅男人
初黎報到 睇開rm
無挑淨係睇過納涼特輯
有無入坑集推薦?
初黎報到 睇開rm
無挑淨係睇過納涼特輯
有無入坑集推薦?

除左少時特輯,喪屍特輯,印度特輯之外都可以睇
是旦一套7人時期都正
初黎報到 睇開rm
無挑淨係睇過納涼特輯
有無入坑集推薦?

除左少時特輯,喪屍特輯,印度特輯之外都可以睇
是旦一套7人時期都正

七人時期all

Jack Black

點解明秀可以咁靚仔
見到明秀 合左照同摸左佢隻手仔

佢無打9你再飛踢咩

點解明秀可以咁靚仔

好葡萄

Jack Black

佢無打9你再飛踢咩

我既願望就係比佢鬧
其實只係握左手
佢太nice
合照時佢主動渣機,影左2次

巴定絲

難怪

明秀歐巴邊係啲咁既人

有鏡頭就會變臉嘅男人

好正

點解明秀可以咁靚仔

12月20日,SBS電視台相關人員表示尚未確定搞笑藝人梁世炯將出演綜藝節目《我家的熊孩子》。

稍早,某媒體報導梁世炯將以特別成員身分出演《我家的熊孩子》,公開日常生活。對此,節目組相關人員表示:「我方的確正就梁世炯的出演事宜進行商討,但目前尚無任何確定的事項。」

另外,梁世炯透過MBC綜藝節目《無限挑戰》、tvN《喜劇大聯盟(COMED梁世炯, 我家的熊孩子,梁世亨Y BIG LEAGUE)》和SBS新綜藝節目《執事部》積極活動中,今年年末更將攜手男團Super Junior成員金希澈及模特兒韓惠珍主持「2017 MBC放送演藝大賞」。

此外,《我家的熊孩子》於每週日晚間9時5分播出。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=380646

梁生真係紅到爆
12月20日,SBS電視台相關人員表示尚未確定搞笑藝人梁世炯將出演綜藝節目《我家的熊孩子》。

稍早,某媒體報導梁世炯將以特別成員身分出演《我家的熊孩子》,公開日常生活。對此,節目組相關人員表示:「我方的確正就梁世炯的出演事宜進行商討,但目前尚無任何確定的事項。」

另外,梁世炯透過MBC綜藝節目《無限挑戰》、tvN《喜劇大聯盟(COMED梁世炯, 我家的熊孩子,梁世亨Y BIG LEAGUE)》和SBS新綜藝節目《執事部》積極活動中,今年年末更將攜手男團Super Junior成員金希澈及模特兒韓惠珍主持「2017 MBC放送演藝大賞」。

此外,《我家的熊孩子》於每週日晚間9時5分播出。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=380646

梁生真係紅到爆

泡沫

Jack Black

咩事

逃出魔幻記去韓國宣傳

點解明秀可以咁靚仔

Jack Black

咩事

逃出魔幻記去韓國宣傳

接受韓媒訪問宣傳新戲 係條片入面邊做手勢邊叫無限挑戰

點解明秀可以咁靚仔

好似KEY上去咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞