[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
逗號特輯都爆左幾多野
明秀d毒舌真係傷到成員既心

逗號係解釋無挑內部矛盾最透的一集。

浩哲對自己角色的內心矛盾。
嚴格來講,佢成熟左,咁多年想試下dr.盧/教主之外的路線,但係呢個角色又受觀眾鐘意。所以佢覺得原地轉圈的感覺好重,尤其係同哈哈出去果次or 相睇特輯的組成。
無挑雖然叫人生綜藝,但俾唔到節目之外的「人生追求」。(例如老婆,愛,真情 etc...)

亨敦早年的無挑陰影同埋過量野心,中間提到「不能告人的秘密」,呢點我從睇完之後開始諗,到底會係牽涉邊方面。佢亦同在石講過,「哥,你知道無挑對我是好壞參半的...」
橫惦有機會打字,都想知湯丸有無咩睇法。
亨敦有無曾經陷入財困?(有排班成員潤佢賣樓)
亨敦老婆係最神秘,孖女係度但婚姻有危機?
定係發酒瘋?

我覺得男人(錢,女人,事業),八九不離十之上。

吉,無咩好講。佢本身心不繫綜藝,vr 特輯 haha 講過「那是吉最投身綜藝的日子」,證明佢係making a try, not devoted to it.

呢三個人係無挑/個人出現無可避免的停頓/崩塌之前,已經擁有誘因離開無挑。馬後炮都好,單睇呢個特輯其實感覺到當洪哲出現「不如唔做無挑的機會」(未必係醉駕)就會走,敦可能本身都捱唔住,而吉純屬自爆。

睇左咁多年,講起逗號都係覺得可以花多啲時間來解讀。

逗號睇幾多次都喊
300期既時候大家都思考左好多野
包括劉朴鄭都有諗過幾時退
果陣我覺得大神係想傳比洪哲

佢的確有能力
大神唔係道個陣就係佢做mc
可惜出左事

白熊男 巴打真喺睇得好透
其實有好多點我都因為棄咗太耐而唔記得咗
亨敦方面我覺得財困應該就無,但串間屋漏水應該喺好FD先會咁講,同埋講完又有節目效果,就好似佢地當年串佢【除咗搞笑之外乜都好在行】
藝人老婆神秘喺應該嘅,佢老婆又唔喺藝人,只喺之前做過作家同埋靚靚女女 ,想要私穩好正常,
同埋我諗喺當年亨敦同太妍拍緊我結嗰時已經同現任老婆拍緊拖,但唔知做乜又搵佢拍我結,拍拍下又突然下車,下完車無耐就宣佈結婚,好似都比人屌到好甘
危機應該就唔會啦,睇佢老婆IG Feel到佢地好恩愛
同埋亨敦咁搵錢,應該唔會嘅
發酒瘋應該喺嘅 一個養三個 當年吉成日串又飲酒發酒瘋
咩還錢比佢唔好同佢老婆講
人大咗就知道無嘢喺永恒嘅,只要無挑曾經喺我地心目中發光發亮過已經足夠
當年大家齊齊等中字,嗰時我網速快,DL完會UP十幾二十條分流,睇住UP咗無幾耐就爆流量,之後就會更努力UP,諗起都熱血
雖然我現實真喺無乜朋友,但喺高登/Lihkg認到咁多巴/絲打,我真心感激無限挑戰同大家

巴打
我太遲入坑了
過左七人時期先睇
個陣見你棄rm 覺得好傷心
後來連我都棄埋
真係以後都無得睇無挑?...

原諒我冇追post
咁幾時先有得睇

唔知,罷工嘅嘢

對上果次成半年
逗號特輯都爆左幾多野

嚴格來講,佢成熟左,咁多年想試下dr.盧/教主之外的路線,但係呢個角色又受觀眾鐘意。所以佢覺得原地轉圈的感覺好重,尤其係同哈哈出去果次or 相睇特輯的組成。
無挑雖然叫人生綜藝,但俾唔到節目之外的「人生追求」。(例如老婆,愛,真情 etc...)

亨敦早年的無挑陰影同埋過量野心,中間提到「不能告人的秘密」,呢點我從睇完之後開始諗,到底會係牽涉邊方面。佢亦同在石講過,「哥,你知道無挑對我是好壞參半的...」
定係發酒瘋?

吉,無咩好講。佢本身心不繫綜藝,vr 特輯 haha 講過「那是吉最投身綜藝的日子」,證明佢係making a try, not devoted to it.

呢三個人係無挑/個人出現無可避免的停頓/崩塌之前,已經擁有誘因離開無挑。馬後炮都好,單睇呢個特輯其實感覺到當洪哲出現「不如唔做無挑的機會」(未必係醉駕)就會走,敦可能本身都捱唔住,而吉純屬自爆。

逗號睇幾多次都喊

佢的確有能力
可惜出左事

亨敦方面我覺得財困應該就無,但串間屋漏水應該喺好FD先會咁講,同埋講完又有節目效果,就好似佢地當年串佢【除咗搞笑之外乜都好在行】
藝人老婆神秘喺應該嘅,佢老婆又唔喺藝人,只喺之前做過作家同埋靚靚女女 ,想要私穩好正常,
同埋我諗喺當年亨敦同太妍拍緊我結嗰時已經同現任老婆拍緊拖,但唔知做乜又搵佢拍我結,拍拍下又突然下車,下完車無耐就宣佈結婚,好似都比人屌到好甘
人大咗就知道無嘢喺永恒嘅,只要無挑曾經喺我地心目中發光發亮過已經足夠
當年大家齊齊等中字,嗰時我網速快,DL完會UP十幾二十條分流,睇住UP咗無幾耐就爆流量,之後就會更努力UP,諗起都熱血
雖然我現實真喺無乜朋友,但喺高登/Lihkg認到咁多巴/絲打,我真心感激無限挑戰同大家

巴打
我太遲入坑了
過左七人時期先睇
後來連我都棄埋

棄RM
但我無追過喎

原諒我冇追post
咁幾時先有得睇

唔知,罷工嘅嘢

對上果次成半年

半年起碼睇少咗24集

原諒我冇追post
咁幾時先有得睇

唔知,罷工嘅嘢

對上果次成半年

半年起碼睇少咗24集

不要再說了
想問下俊河IG做咩事
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇
喺咪比班韓飯罵到要採取法律行動
想問下俊河IG做咩事

想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇

好似話俾人罵咗好耐 最近忍唔住發咗聲明話要採取法律行動 之後網友罵得仲勁 仲開埋個anti page搵佢罪證

網友鬧佢咩?
逗號特輯都爆左幾多野

定係發酒瘋?

逗號睇幾多次都喊

佢的確有能力
可惜出左事

巴打
我太遲入坑了
過左七人時期先睇
後來連我都棄埋

棄RM
但我無追過喎

我覺得亨敦受最大既傷係因為佢屋企人個面多啲
好似話佢媽媽去個陣佢仲錄影緊所以見唔到最後一面
可能呢個因素或多或少都令佢有抑鬱
而洪哲佢一早就唔想繼續做背叛既角色 為左節目效果被逼繼續做戲,最後連平日生活都影響埋
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇

好似話俾人罵咗好耐 最近忍唔住發咗聲明話要採取法律行動 之後網友罵得仲勁 仲開埋個anti page搵佢罪證

網友鬧佢咩?

https://kpopn.niusnews.com/=K1ymbdx5
但在鄭埻夏的留言公開後,有韓國網友架設了假裝是鄭埻夏粉絲的網站,針對鄭埻夏的遲到、逃稅、人性問題等寫下惡意留言。

感覺上係積積埋埋好多年既anti黎 可能以前俊河性格仲幾差個時開始

毒撚網民真係好撚得閑
起哂website 唔講以為人地姦過佢老母

俾人踩到上心口
大神唔玩Social media 真係幾醒
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇

網友鬧佢咩?

https://kpopn.niusnews.com/=K1ymbdx5
但在鄭埻夏的留言公開後,有韓國網友架設了假裝是鄭埻夏粉絲的網站,針對鄭埻夏的遲到、逃稅、人性問題等寫下惡意留言。

感覺上係積積埋埋好多年既anti黎 可能以前俊河性格仲幾差個時開始

毒撚網民真係好撚得閑

俾人踩到上心口
大神唔玩Social media 真係幾醒

大神平時要做到咁完美都已經夠辛苦
如果玩埋sns就真係攞命
一陣like錯post俾人鬧 或者咩咩節日大事唔表態又俾人鬧 盞搞
想問下俊河IG做咩事

用咗Google翻譯睇

網友鬧佢咩?

毒撚網民真係好撚得閑

泡菜網民真係低9b
希望快d罷工完啦
老爹就嚟投身EDM一去不返啦
如果呢家想買返無挑帽,仲有咩途徑

上拍賣網睇下有無人放
我到今時今日都仲比屋企人屌緊,所以到依家都唔敢戴
利申:買咗6頂
希望快d罷工完啦
老爹就嚟投身EDM一去不返啦

整咗好多唔同款gpark帽

佢仲有心有力咪畀佢玩

上拍賣網睇下有無人放

真.6帽

上拍賣網睇下有無人放

咁都要屌 自己興趣啫

貴嘛
我又衰on9講正價佢地聽,應該話百幾蚊一頂算
6頂好似用咗3千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞