[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
我想知 2012年有個隱藏鏡頭既春節特輯
係無挑成員拍但又唔計落無挑到個個節目 邊到有得睇

春節特輯【可疑的隱藏攝像機操作團】

係嘅話依度

係嘅話依度

係 唔該哂

係嘅話依度

係 唔該哂

客咩氣
依家睇返先知原來有梁生
最近停播睇返掛曆特輯 睇住一個一個咁淘汰 吉>洪哲>小胖 3個淘汰曬之後個特輯已經無曬笑位 就好似宜家無挑咁 睇到好SAD 亦都感受到洪哲同小胖既重要性.

依嗰特輯真係先知嚟
依家先發現3個月都推唔到一個POST
哈洪決戰 洪哲竟然玩haha乳頭

冇嘢睇點討論呀

12月1日,據相關人士消息,菲律賓拳王曼尼‧帕奎奧(Manny Pacquiao)將於20日訪問韓國,並出演MBC綜藝節目《無限挑戰》。

《無限挑戰》是海外明星造訪韓國時喜歡出演的節目之一,此前法國足球巨星蒂埃裡‧亨利(Thierry Henry)、韓裔美國職業高爾夫球選手魏聖美(Michelle Wie)、俄羅斯職業網球選手瑪利亞‧莎拉波娃(Maria Sharapova)、俄羅斯格鬥選手菲多‧艾米連科(Fedor Emelianenko) 等都曾出演。

今年8月份,《無限挑戰》第541集還曾播出NBA球星斯蒂芬‧庫裡(Stephen Curry)與弟弟塞斯‧庫裡(Seth Curry)訪韓時錄製的2 VS 5挑戰賽節目內容。

帕奎奧有著無與倫比的拳擊職業生涯,《無限挑戰》節目組將為他量身定做怎樣的節目內容,令人充滿期待。 (責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=377046
哈洪決戰 洪哲竟然玩haha乳頭

夠晒癲

冇嘢睇點討論呀

你又啱喎

冇嘢睇點討論呀

你又啱喎

無挑千秋萬世我就唔洗返了 果然係騙子

今次口風無咁死
返嚟啦,雖然對其他成員好唔公平,但無咗洪哲嘅無挑,不了
有冇得集體擺睇等收視跌到仆街

變相搵佢番黎
@鳳凰天使TSKS
MBC綜藝節目《#無限挑戰#》國民議員特輯提出的法案中,在國會正式會議上通過了第一個法案,再次印證了「國民綜藝」的名聲。昨日無挑節目組通過官方SNS公開消息,稱:「《無限挑戰》國民議員篇中收到了國民提出的加強懲處虐待兒童罪行力度的法案,#吳晨煥#議員作為代表提議的『虐待兒童罪行的處罰法』已經在12月1日國會正式會議上通過了」該法案是4月國會議員特輯中收集的意見裡第一個正式通過的法案,法案內容主要是加強了對受害兒童的保護範圍,以及對不履行兒童虐待治療項目的人實施罰款等處罰。通過之後接下來就要進入正式實施的過程,也可以看作是無限挑戰法1號的誕生。

快搵金泰浩話要執粒呃你翻黎,騙子vs騙子
有冇得集體擺睇等收視跌到仆街

變相搵佢番黎

起碼韓國班友唔會咁做
新一集出了!
冬天木筏,金泰浩果然變態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞