[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
幾時有得睇返

@鳳凰天使TSKS
MBC招牌綜藝節目《#無限挑戰#》總PD#金泰浩#升職,被任命為MBC綜藝本部綜藝5部部長。MBC在13日下午發佈了人事令,策劃了《無限挑戰》的前身《無謀的挑戰》、《真正的男人》、《爸爸去哪兒》等節目的綜藝局長權錫(音譯)晉陞為綜藝本部部長,往後MBC綜藝本部將由權錫本部長引導五個綜藝分部。另外12月7日MBC新社長#崔承浩#走馬上任,並著手對MBC進行整改。

無記錯就係炒左老爹嘅PD
@鳳凰天使TSKS
MBC招牌綜藝節目《#無限挑戰#》總PD#金泰浩#升職,被任命為MBC綜藝本部綜藝5部部長。MBC在13日下午發佈了人事令,策劃了《無限挑戰》的前身《無謀的挑戰》、《真正的男人》、《爸爸去哪兒》等節目的綜藝局長權錫(音譯)晉陞為綜藝本部部長,往後MBC綜藝本部將由權錫本部長引導五個綜藝分部。另外12月7日MBC新社長#崔承浩#走馬上任,並著手對MBC進行整改。

睇個名好熟 諗左好耐原來出演過

咩節目黎

同俊英個旅遊節目

咩節目黎

同俊英個旅遊節目

明秀in hong kong
@鳳凰天使TSKS

睇個名好熟 諗左好耐原來出演過

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/14/001505_f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800.jpg[img][/url]

金pd升職係咪大權d可以幫無挑轉季播,策劃耐d先拍
冇長期特輯既無挑少左d凝聚力

仲可以話season end呃洪哲番黎

一於整個hidden cam 呃鳩佢係最後一集

咁似銅鑼灣嘅
咁似銅鑼灣嘅

點解禮拜六都未有無挑睇

本身好期待今集 睇咗頭30分鐘 已經覺得姓梁果兩兄妹好撚煩
咁似銅鑼灣嘅

好想見到老爹啊
BTW見到佢老婆IG話 佢生日老爹喺香港都有揾人送花比佢好sweet
睇完今集真係有種無挑已死嘅感覺....

for me, it's dead

做番呢種hard drama 真係自己搬石頭,
在石同haha做都未必做到。
觀眾唔慣睇佢地假笑做作,因為大家都叫「認識」佢地本來的人,唔似新手,做咩角色都得。俊河都唔係傻佬好L耐啦...
明秀上場踢部冷氣就夠真,或者嘈到咁上下,大叫在石幫拖呢啲小節,又或者洪哲上場摑明秀一巴,又或者敦做店員拋麵包落地...

諗下好啦

做番呢種hard drama 真係自己搬石頭,
在石同haha做都未必做到。
觀眾唔慣睇佢地假笑做作,因為大家都叫「認識」佢地本來的人,唔似新手,做咩角色都得。俊河都唔係傻佬好L耐啦...
明秀上場踢部冷氣就夠真,或者嘈到咁上下,大叫在石幫拖呢啲小節,又或者洪哲上場摑明秀一巴,又或者敦做店員拋麵包落地...

諗下好啦

btw, 唔知制作組 睇到河and 秀 有無些少慚愧感或疑惑,到底大方向岩唔岩。
呢兩年係要推佢兩位上場做主線,繼續扮到馬照跑舞照跳,一忽忽將班成員打柴。

*我唔blame 泰浩,因為據聞佢係講過想完結無挑but 不果。竟然要無挑適應番梁生節奏,what a lame joke.
今集好有意思 ,
兩個搞笑界大前輩, 返去做d後輩既節目
有種動物園既動物放生出野外既感覺,
國主一定好爽 十年前畀明洙串, 依家可以串返明洙
樓上話感覺無挑而死, 其實係剪接專特剪到好似好失敗咁姐,
你見最尾都成功過到50%
搞笑而樣野好睇你對個人有冇好感 ,
好似梁世炯咁, 係喜聯做到老二係其他節目做到有咁上下份量,
先夠資格入無挑做固定成員, 但係無挑入面,無論梁世炯做咩你地都唔鍾意佢
同埋"喜聯"依類編排好既搞笑,同無挑個種即慶搞笑完全係兩樣野黎,
大家係鍾意睇無挑而唔係"喜聯"依類搞笑節目
即使無挑兩老夏&洙係"喜聯"入面做得差都唔等於無挑而死

非常同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞