[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
加曹世鎬都唔錯
覺得佢搞笑好過梁世享
加曹世鎬都唔錯
覺得佢搞笑好過梁世
加曹世鎬都唔錯
覺得佢搞笑好過梁世

做下把位幾好笑 二行詩又贏晒老朴
今集RM,大神有提到無挑罷工, 雖然係講笑咁講出黎, 但睇完都好sad
好驚有一日無挑唔再播

一睇就知無挑千秋萬世

最少起碼有2000期特輯
成功用自嘲救返起食神個形象
好彩俊河冇下車
你地唔好咁抗拒新人加入得唔得 ,
5 條友要做原本7 個人既份量成員們會好辛苦
世鎬今集都分擔左唔小份量

曹世稿算幾好,只係佢有時好煩
今集RM,大神有提到無挑罷工, 雖然係講笑咁講出黎, 但睇完都好sad
好驚有一日無挑唔再播

一睇就知無挑千秋萬世

最少起碼有2000期特輯

大神都唔係好SAD咁講喎
仲話一定會復播

而事實無挑復播仲早依集一日出街
好彩俊河冇下車

唔知點解覺得佢有少少吉既下靶位角色
如果要揀 真係世稿>>>>>>>光熙
可以KO老爹同埋煩膠得黎有笑點先
最近停播睇返掛曆特輯 睇住一個一個咁淘汰 吉>洪哲>小胖 3個淘汰曬之後個特輯已經無曬笑位 就好似宜家無挑咁 睇到好SAD 亦都感受到洪哲同小胖既重要性.
好想睇番d長期project
成功用自嘲救返起食神個形象

大神出手救既
睇返成員心理同治療特輯 明秀家庭既情景劇同埋大神扮俊河好搞笑
其實都明點解俊河咁多anti 有時佢成日唔認錯同埋懵下懵下係令人幾燥底
梁生interview比舊staff騎刧

用錯色
好彩俊河冇下車

唔知點解覺得佢有少少吉既下靶位角色
如果要揀 真係世稿>>>>>>>光熙
可以KO老爹同埋煩膠得黎有笑點先

第一次睇世稿應該係介寂朋 嗰時覺得佢幾煩膠 不過之後愈睇愈鐘意佢
大神應該幾鐘意佢 ht又一齊做 無挑又成日搵佢 rm呢排又上左幾次 如果加佢都幾好
亨敦最近都幾好節目
佢主持啲偶像綜藝真係幾好笑
亨敦最近都幾節目

亨敦最近都幾節目

有睇鬼怪 次次睇到好餓
亨敦最近都幾節目

有睇鬼怪 次次睇到好餓

最近先開始睇weekly idol,真係幾正
亨敦最近都幾節目

有睇鬼怪 次次睇到好餓

應該係得佢 成日玩啲idol都唔會俾人鬧
亨敦最近都幾節目

有睇鬼怪 次次睇到好餓

應該係得佢 成日玩啲idol都唔會俾人鬧

睇返無挑初期,見到亨敦有今日真係好安慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞