[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
super7

岩岩睇俊河同洪哲係笨豬跳台到影相個集 真係好癲
成班工作人員真係因為壞lift跳落去 d成員係到睇

仲要兩個化到鬼咁

仲要兩個化到鬼咁

仲要兩個化到鬼咁

邊集黎 唔記得

仲要兩個化到鬼咁

邊集黎 唔記得

唔知邊年嘅年歷特輯
我愛無挑

仲要兩個化到鬼咁

邊集黎 唔記得

唔知邊年嘅年歷特輯

無限挑戰 E183 091212 穿惡臭的惡魔(下) + 2010年月曆特輯(中)
我愛無挑

今年幾時出年曆呢
今年幾時出年曆呢

今年播唔播得返都成問題
今年幾時出年曆呢

今年播唔播得返都成問題

唔會無掛...

少年明秀
社長解僱案”推遲至13日做最終決定

訪問團成員將在13日舉行"MBC社長解僱案"討論

10月10日下午,在汝矣島廣播文化振興會上,為討論MBC社長金長謙罷免案,理事會召開了理事會。
當天,金長謙社長和前理事長以及3名在野黨推薦理事都沒有出席。

(漢城=聯合新聞)오수진記者=MBC電視台的大股東——廣播文化振興會將討論MBC總經理鄭淵珠解僱案的理事會13日推遲了一次。

10日下午,廣振會召開第7次臨時理事會,重新討論了8日未能結束的金社長的解任案,但是為了直接聽取金社長的發言,決定於13日下午2點召開第8次臨時理事會。

理事長이완기(音)表示:"與社長的去留問題無關,金社長也不出席,也不出現四名理事,因此今天有欠下結論的部分","如果金社長出現辭職的理由,就應該向國民說明問題,並通過問答的方式來辨明是非"。

在當天的理事會上,在野黨推薦理事권혁철、김광동、이인철等3名理事表示"沒有海外出差",也沒有出席。

8日,金社長沒有出席記者會,但金社長也沒有出席當天的會議。

當天下午,金社長通過發給廣振會事務處的公文表示:"為了說明使命,很難達成共識。
不如大家講下係咩時候 入左無挑坑
拋磚先.
個陣考完會考, 入左大廠做左個手術之後就走左去讀基礎文憑, 忽然睇到條片講追擊戰.
見住成班韓國阿叔,年青人係度爭錢 覺得好有趣.
一搵之下就踏上左一條不歸路

無挑真係陪伴左我好多年, 由基礎文憑, 高級文憑, 讀完U, 到而家成為左一個上班族. 好多謝無挑一直而來發放既正面能量同歡樂.

拋完磚. 求下你MBC社長快D落台
拋磚先.
個陣考完會考, 入左大廠做左個手術之後就走左去讀基礎文憑, 忽然睇到條片講追擊戰.

無挑真係陪伴左我好多年, 由基礎文憑, 高級文憑, 讀完U, 到而家成為左一個上班族. 好多謝無挑一直而來發放既正面能量同歡樂.

睇完 Gangnam Style 洪哲
拋磚先.

無挑真係陪伴左我好多年, 由基礎文憑, 高級文憑, 讀完U, 到而家成為左一個上班族 好多謝無挑一直而來發放既正面能量同歡樂.

巴打你同我exactly 一樣 我個時好似咁岩j2 睇到追擊戰
拋磚先.

當時丁緊少時就睇左人生第一集無挑,係巨星秀,睇完覺得極度on9又悶又唔知做乜,當時都唔知睇嗰套就係無挑

之後隔左好耐就丁leessang,所以就由吉做無挑開始睇翻起

後來先知巨星秀係無挑史上最失敗特輯
拋磚先.

當時丁緊少時就睇左人生第一集無挑,係巨星秀,睇完覺得極度on9又悶又唔知做乜,當時都唔知睇嗰套就係無挑

之後隔左好耐就丁leessang,所以就由吉做無挑開始睇翻起

後來先知巨星秀係無挑史上最失敗特輯

仲有喪屍特輯 腰斬
【日刊體育】[<無挑>回歸在即,正在商討拍攝日程!] 13日下午,MBC通過大股東會議,表決通過了金長謙(音譯)社長的卸任決定.罷工取得一定成果之後,工會也會恢復日常工作.<無挑>方面就此事向觀眾發佈了官方立場.

以下是<無挑>官方立場全文:
首先要向一直耐心等待的觀眾們表達我們的歉意與感謝.
雖然還要等待工會方面決定正式回歸的日期,但是知道這個消息之後,我們已經在討論回歸和拍攝日程等問題.
目前MBC綜藝部門正在進行綜合性會議,會努力通過這個會議盡快重啟節目的錄製.謝謝大家.
【日刊體育】[<無挑>回歸在即,正在商討拍攝日程!] 13日下午,MBC通過大股東會議,表決通過了金長謙(音譯)社長的卸任決定.罷工取得一定成果之後,工會也會恢復日常工作.<無挑>方面就此事向觀眾發佈了官方立場.

雖然還要等待工會方面決定正式回歸的日期,但是知道這個消息之後,我們已經在討論回歸和拍攝日程等問題.
目前MBC綜藝部門正在進行綜合性會議,會努力通過這個會議盡快重啟節目的錄製.謝謝大家.

我大無挑即將回歸

我大無挑即將回歸

:~完喇係咪(
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞