[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
重錄冇梁生就好了

佢出現之後搞到完全唔想睇無挑....
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

有冇人知光熙仲有幾耐退伍
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

下年年底
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

最好一世唔好退
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

最好一世唔好退

真係好想洪哲番黎
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

最好一世唔好退

盧蛇你幾時返黎?

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

最好一世唔好退

盧蛇你幾時返黎?

去邊

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

最好一世唔好退

盧蛇你幾時返黎?

去邊

返屋企
重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

唔知
唔想知

最好一世唔好退

盧蛇你幾時返黎?

去邊

返屋企

Ayo大哥
今晚有冇播到
終於有得睇
好似下星期先有
好似下星期先有

不如大家講下係咩時候 入左無挑坑
拋磚先.
個陣考完會考, 入左大廠做左個手術之後就走左去讀基礎文憑, 忽然睇到條片講追擊戰.
見住成班韓國阿叔,年青人係度爭錢 覺得好有趣.
一搵之下就踏上左一條不歸路

無挑真係陪伴左我好多年, 由基礎文憑, 高級文憑, 讀完U, 到而家成為左一個上班族. 好多謝無挑一直而來發放既正面能量同歡樂.

拋完磚. 求下你MBC社長快D落台

當時丁緊少時就睇左人生第一集無挑,係巨星秀,睇完覺得極度on9又悶又唔知做乜,當時都唔知睇嗰套就係無挑

之後隔左好耐就丁leessang,所以就由吉做無挑開始睇翻起

後來先知巨星秀係無挑史上最失敗特輯

失敗在個cast太高姐
band隊好好笑

依家睇返依然笑死
對於入坑集數我依舊印象深刻,嗰時放緊暑假
睇J2,集數無限挑戰 E066 070811 水男孩特輯
心諗依排大叔咁樣衰點解可以上電視,但睇完又嗰集又覺得幾搞笑
咩係空中留耐啲 ,又係人空中食西瓜
睇完之後見幾好笑,就上網Google下無限挑戰
從此踏上了不歸路

我係睇追錢箱跑 大小惡魔吸引我入坑
11月20日,MBC綜藝節目《無限挑戰》節目組表示,本週將播出「無限新聞」。

節目組相關負責人表示:「本週六(11月25日),《無限挑戰》將播出『無限新聞』。今年春季,在『國民議員』特輯時,成員們曾與國民代表們一同就希望擬定的韓國法律進行了討論。本週的節目將是『國民議員』特輯的後續節目,成員們於今日(11月20日)前往國會,參與了相關節目的錄影。此前一同參與『國民議員』特輯錄影的五位國會議員,大部分也於近期提出了議案,因此出於採訪的目的,進行了此次錄影。」

此外,《無限挑戰》的定期錄影日期為每週四,但經過與國會議員朴周民(音)的日程協調,本週的錄影臨時更改至今日進行。

另外,MBC本部於9月進行罷工,多檔節目遭停播,以早前的節目內容代替播出。不久前,MBC大股東放送文化振興會召開臨時理事會,就解僱MBC社長進行了討論,並在隨後進行的股東大會上確定解僱MBC社長,罷工也就此收工。 《無限挑戰》將於本週六起復播,暌違2個半月,攜全新節目內容與觀眾們見面。 (責編:金雪仁)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=374721
無限新聞

重錄冇梁生就好了

畀d時間佢啦

唔知
唔想知

係洪哲退出後, 我就當無挑係season 2, 大部份野都係咁, 新總不如舊~
光熙請唔好番來~ 雖然佢一定會死都會翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞