[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(7) NONONONONONONONONONO

1001 回覆
38 Like 11 Dislike
唉,吉兒搞到咁
我既吉兒
殺手吉
學之前d清話齋,飲可樂算啦
唉 吉

真係好唔生性
Super 7 ......4
殺手吉
學之前d清話齋,飲可樂算啦

睇超人回來了見到junjin,有無人知點解當年junjin當完兵唔翻無挑?
睇超人回來了見到junjin,有無人知點解當年junjin當完兵唔翻無挑?

佢自己本身喺神話,唔需要喺無挑做弟弟掛
同埋我覺得佢融入唔到班大叔
BTW睇番佢以前成日恰敦兒,笑鬼死
【tvreport】[MBC<音樂中心>-<無限挑戰>等今日停播!]根據9日MBC節目播放編成,原預計於下午3時10分(韓國時間,下同)播出的<SHOW!音樂中心>將停播,下午2時50分起將開始播出<王在相愛>第31集&第32集重播.另外MBC代表型綜藝<無限挑戰>以及預計於晚11時播出的<世界上的所有放送>則將由節目特輯代替播出.另外MBC47名綜藝PD聯名要求MBC金長謙社長退職,並於4日起開始了大罷工抗議活動,目前包括記者-主播等在內的共計400餘名職員均表示拒絕進行節目相關工作.
@鳳凰天使TSKS
#金泰浩#PD今日上午在自己的推特就MBC綜藝節目《#無限挑戰#》停播一事道歉:「9月9日下午《無限挑戰》將用歷史 X Hiphop特輯代替,真的很對不起觀眾朋友們,無限挑戰停播的原因,MBC發動大罷工的原因,觀看電影《#幫凶們#》(紀錄片,講述了#李明博#執政期間,官官相護操控輿論的內容)便會明白,我們要尋回健全的電視台,感謝大家。」《無限挑戰》已經在8月31日完成最後的錄影。MBC9月4日正式開始大罷工,綜藝節目《#黃金漁場-Radio Star#》、《#我獨自生活#》、《#無理的同居#》、《#音樂中心#》、《#蒙面歌王#》、《#奧地的魔法師#》均確定停播,用之前的節目內容代替。不僅是MBC綜藝局工會一線PD們,各組長、部長級別的PD都加入罷工,在罷工結束前一切工作相當於全面停止,預計將無限期停播。
吉真係冇得救

唔知大神會點諗

除咗抵死真喺唔知講咩

好鍾意睇吉做無挑
衰第一次都可以話係唔小心 第二次

好老實 真係覺得剩係衰兩次?? 比人足到嘅就係兩次姐 冇足到嘅都唔知有幾多次啦
利申:欣賞Gill嘅作曲
吉真係冇得救

唔知大神會點諗

除咗抵死真喺唔知講咩

好鍾意睇吉做無挑

好老實 真係覺得剩係衰兩次?? 比人捉到嘅就係兩次姐 冇捉到嘅都唔知有幾多次啦
吉真係冇得救

唔知大神會點諗

除咗抵死真喺唔知講咩

好鍾意睇吉做無挑

好老實 真係覺得剩係衰兩次?? 比人捉到嘅就係兩次姐 冇捉到嘅都唔知有幾多次啦

所以咪話無得救 廢事幫佢兜

佢自己本身喺神話,唔需要喺無挑做弟弟掛
同埋我覺得佢融入唔到班大叔
BTW睇番佢以前成日恰敦兒,笑鬼死

對junjin最深刻

- 執羽毛球
- 100個鬧鐘
- 整古佢話神話解散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞