[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
arya 讀屎片黎
盲個陣唔係學識左唔淨靠眼睇一件事咩?

咪係
仲好意思提自己識睇穿人地講大話
活學活用啦屌 柒到唔敢睇
屌睇完真係好撚嬲
啲龍開晒外掛咁養左咁撚耐
一集就唔閃中弩傷
一陣就一支矛世界冠軍投標中心爆肺泄火死
想比隻龍佢轉做冰龍都唔撚洗咁on9咁比呀嘛
dany又係on9 成班人咁樣比人困仲要出晒3條龍去救
救你又唔快撚啲走仲係到hea hea下
john又唔知做乜撚野臨走先黎打怪升lv
由一開頭出7條友去捉隻野番黎都係on99
無撚腦編劇

night king 用箭都冇咁on9 標槍wtf
明明有dragon 噴火做掩護 洗撚沖出去打咩
搵人番去寫鴿 寫完又會咁快飛到去
dany又會轉個頭就飛到番去
然後greyworm個邊又提都唔撚提 過左咁撚耐無糧乜都死啦
屌佢又唔提班友食乜
arya同sansa個到 bran係咪透撚明左
兩個嘈到咁係咪都唔撚理 由LF撚鳩兩姐妹都唔理
爛撚到爆
一開始捉到隻Wight點解唔跟住Gendry走仲要向前行咁戇鳩
睇完返黎
on9 jon snow
呢集垃圾程度同上一集有得揮
估唔到呢一季成季都咁垃圾
劇情進度唔合理既地方極多
趕收尾都唔係咁喇下話

arya同sansa條線已經垃圾
ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

真係好撚嬲
arya on9
jon更加on9
最撚on9係nk支矛
痴撚線導彈咩
仆街呢集真係on9到

成季趕收工完全無鋪排轉接
為送龍而送龍既劇情
幾集消撚晒dany啲勢力

係d劇情突然on9到頂唔撚緊
痴撫線班友好似全部突然弱智咁做埋d唔係正常人做既野
想條龍變冰龍又唔係咁樣導彈射埋去就收左皮掛
屌真係
兩季前既野D&D唔記得架啦
睇下emo bran會唔會比LF 既browser history佢兩姐妹睇啦
一開始捉到隻Wight點解唔跟住Gendry走仲要向前行咁戇鳩

佢話佢地有甲無佢行得咁快
真係笑撚死
咁你地全部棄甲抬起隻野走咪得囉咁撚大力
嘩,咁多人睇咗留出,唔入嚟住
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

未試過一見到arya就咁想skip
S6果陣仲叫忍到
sansa比佢地寫爛左咁多季都算撚數喇,D&D竟然可以寫到arya stark咁垃圾,屌真係難以置信

個角色經歷左咁多野突然變低能真係接受唔到,而家s7見到佢都唔想睇,仲柒過關家姐。難得家破人亡見番個家姐仲要諗住殺過家姐

係囉
一路以黎最鐘意arya,屌佢老味依家寫到成舊屎咁 還返d感情比我
睇完返黎
on9 jon snow

根本一開頭成個plan都白痴
on9編劇唔知點整死條龍比nk鳩作個plan黎送龍

成個題目都叫劇透討論

真係笑撚死

問題係,反方向行去dead army度喎

諗返以前既arya,再睇宜家 好心酸
一個本身咁well developed既角色可以急轉直下變到咁
就算冇左書back up,究竟係幾冇內涵先寫得出呢D劇本 ..
今時今日仲要係hbo highest viewed show D&D攞哂彩 拍埋其他hbo劇度醜唔醜呀真係 ..人地好睇過佢咁多

佢地嫌 Winferfall太悶要寫D drama落去
咁點解唔用多幾集慢慢講下LF 既downfall呢

佢地真係冇能力handle LF呢類角色 有自知之明唔敢寫
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

未試過一見到arya就咁想skip
S6果陣仲叫忍到
sansa比佢地寫爛左咁多季都算撚數喇,D&D竟然可以寫到arya stark咁垃圾,屌真係難以置信

個角色經歷左咁多野突然變低能真係接受唔到,而家s7見到佢都唔想睇,仲柒過關家姐。難得家破人亡見番個家姐仲要諗住殺過家姐

係囉
一路以黎最鐘意arya,屌佢老味依家寫到成舊屎咁 還返d感情比我

套劇去到Season 4/5就完左啦, 而家做緊fanfic 咋

真係笑撚死

Join Snow

真係笑撚死

我都完全諗唔明做乜鳩

成個題目都叫劇透討論

笑撚左 特登走入黎話唔入黎住做乜鳩
第五第六集好撚垃圾呀
編劇係咪睇得多TVB呀
之前hardhome好睇過今集好撚多
仲以為今集有hardhome級

諗返以前既arya,再睇宜家 好心酸
一個本身咁well developed既角色可以急轉直下變到咁
就算冇左書back up,究竟係幾冇內涵先寫得出呢D劇本 ..
今時今日仲要係hbo highest viewed show D&D攞哂彩 拍埋其他hbo劇度醜唔醜呀真係 ..人地好睇過佢咁多

佢地嫌 Winferfall太悶要寫D drama落去
咁點解唔用多幾集慢慢講下LF 既downfall呢

佢地真係冇能力handle LF呢類角色 有自知之明唔敢寫

Lf 真係把權弄位,house of card 角色黎
D&D 識既係上reddit 睇下fans 鍾意咩
諗下爛gag 幾時放入去... 串下jon 矮呀,串下gendry架船呀

頭四季有得參考下個陣,d 對白用字係有味道,講真都多深字
個陣我唔睇字幕有d 古字未必聽到明白
依加對白簡單到呢...我無諗到自己都可以唔靠字幕睇成集
之前hardhome好睇過今集好撚多
仲以為今集有hardhome級

屌我都覺
S5e8真係正好多
氣氛都緊張好多
今集感覺好兒戲咁
其實編劇係咪換撚左人

成個題目都叫劇透討論

笑撚左 特登走入黎話唔入黎住做乜鳩

又刷存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞