[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
唔屌住
其實變左冰龍除左可以飛過the wall之外
仲可以點?
用冰噴人變曬ww?

其實唔知噴寒氣定仲係火
噴冧個長城等d dead army 過囉

導演邏輯: NK有冰龍 中土班友咪逼住合作囉

皇后有好多巨弓射死條冰龍架嘛

最後黎個維斯特洛烤肉大團圓結局
今集Dany好好丁

有一刻以為兩個龍族會相認

另外NK果到 諗緊會唔會NK想特別改造班自殺隊去做佢手下,即係騎馬果班 所以先慢慢等 點知條龍飛到黎

其實拍得可以 睇落都緊張驚最大條龍都死埋

但可以再緊張啲 同埋Jon做乜鳩係咁清兵 條龍清咪唔洗拖咁耐........

佢係等個湖結番冰同等佢地餓+凍死姐
btw,真係想問點解唔開住把火劍取暖
係咪無魔mp
媽呀 好撚柒呀

做撚左6季 睇你慢慢鋪排 真係好似睇緊歷史書咁 亦都係呢樣嘢吸引到我

而家根本就係日本動漫既熱血打鬥 韓劇既感情線
娛樂性係100分 但完全唔係我想要既GOT
開始唔係好明 Bran 有咩用?會唔撚會最後吹到識控制 冰龍
開始唔係好明 Bran 有咩用?會唔撚會最後吹到識控制 冰龍

佢個力量擺明係廢過nk
所以一定唔會控制番冰龍
可能入到未死既火龍掛
但真係唔明佢點解唔同arya sansa解釋番啲野 友佢地繼續誤會
明明兩個關係好對打ww都叫有幫助
出場都無淨係得一幕講去到eastwatch
嘩uncle benjen一出場死左

鋪咁耐之後就係為左出番黎救js

真係笑左
媽呀 好撚柒呀

做撚左6季 睇你慢慢鋪排 真係好似睇緊歷史書咁 亦都係呢樣嘢吸引到我

而家根本就係日本動漫既熱血打鬥 韓劇既感情線
娛樂性係100分 但完全唔係我想要既GOT

arya潛入LF間房,跟住-6咁搵到張紙仔,出返黎LF係個陰暗位偷望緊arya
屌你老母仲以為自己睇緊tvb

真係笑左

應該唔會死 本身已經死左
媽啊 終極爛尾
唔好講話咩劇情唔合理低智, 根本瞬移已經係好ON9, JON架船係快艇都冇咁快啦, 3條龍又快過飛機趕住去送死, 講到咁撚近又唔見night king第二日行到WALL
但真係唔明佢點解唔同arya sansa解釋番啲野 友佢地繼續誤會
明明兩個關係好對打ww都叫有幫助
出場都無淨係得一幕講去到eastwatch

可能性1:bran 覺得自己唔再係 stark 家族既人,on9野,唔想理。
2:會唔會 Arya 係假膠

完全唔撚明,Arya trained左咁耐,理應挑通眼眉,突然變到咁膠,又無交代到變膠過程,真係令人難以置信。
benjen舖幾個season
一出返場死埋
一出返場死埋

一出返場死埋

Benjen應該冇事 我估
一出返場死埋

咁樣十幾廿隻ww堆落去都唔死既話我真係比個服字DD
一出返場死埋

其實Benjen係不死人定點?以為佢好勁 點知...
Btw 原來另外兩條龍都咁大隻

去到今集先知
一出返場死埋

其實Benjen係不死人定點?以為佢好勁 點知...

好似不死人黎
點解s5e8 拍得咁好
呢集拍得咁差

條龍係咪超音速移動
飛去the wall就咁撚快,走既時候變返坐船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞