[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
諗埋d咁既屎橋去捉隻wight比cersei搞到死一條龍
cersei見到wight一定唔會停戰一齊打whitewalker囉
睬你都on9啦

岩...西后睬佢地都傻
cersei見到wight一定唔會停戰一齊打whitewalker囉
睬你都on9啦

好想知cersei反應
呢季真係好趕
慢慢拍十季仲好啦
好sad
係咪綠色嗰條
睬你都on9啦

好想知cersei反應
呢季真係好趕
慢慢拍十季仲好啦

Cersei 有冇wight都想停戰buy time 嫁啦
睬你都on9啦

好想知cersei反應
呢季真係好趕
慢慢拍十季仲好啦

cersei應該會口頭應承停戰,背後打鳩你
nightking真係多謝你班on9仔送條龍黎,本來過唔到長城,依家可以過去
係邊條龍死左....睇個SIZE唔係最大果條黑龍:(
係邊條龍死左....睇個SIZE唔係最大果條黑龍:(

Viserion
https://my.mixtape.moe/xvwtjg.MP4

頭22分鐘 - from reddit

成集加靚聲
屌條條都睇一段就收左皮
好似玩接龍咁
屌條條都睇一段就收左皮
好似玩接龍咁

down 左先啦
屌條條都睇一段就收左皮
好似玩接龍咁

down 左先啦

有冇link
down左全集 不過唔知點up
睬你都on9啦

好想知cersei反應
呢季真係好趕
慢慢拍十季仲好啦

cersei應該會口頭應承停戰,背後打鳩你
nightking真係多謝你班on9仔送條龍黎,本來過唔到長城,依家可以過去

NK計好曬
Night king 完全係set trap 咁
死左條龍cersei仲開心真係
睇完要等2個禮拜
Lord of the ring
+
The Revenant
+
King Arthur
+
Gendry marathon
終於睇完
JON真係ON撚9到無人有
屌你老味睇到嬲
終於睇完
屌你老味睇到嬲

Dany唔叫Jon快啲走,丁Jon打walkers,其實一樣on9
屌好撚膠
Night King 拋標槍 就殺一條龍

個情節可唔可以安排得好D

屌你老母學士發明個支弩都唔夠個標槍佬黎
Night King 拋標槍 就殺一條龍

個情節可唔可以安排得好D

屌你老母學士發明個支弩都唔夠個標槍佬黎

NK咁撚屈機
有幾多條龍都無用喎咁
點撚樣打
一支一隻
終於睇完
屌你老味睇到嬲

Dany唔叫Jon快啲走,丁Jon打walkers,其實一樣on9

龍老母呢集發姣發得好誇張,見到Jon仔心口堆刀疤即刻出晒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞