[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
睇左, 再開番條半年前嘅 spoiler link, 中哂
劇情以外唯一一個想讚既位係
我覺得Dany今季靚左

所以下集堅正

唔好啦
今集嗌dany已經有D打冷震 ..
我覺得Dany今季靚左

所以下集堅正

最尾發姣以為扑野

唔係話dany x jon唔得,但好多位好突兀
感情線進展得太快真係好難接受
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
不過都補唔到爛成咁既劇情
得返2集
睇怕下集應該係lf死,cersei見到件屍同意停戰
最尾果集就係night king broke wall 然後就完

咁睇黎似係打完ww先再打內戰

cersei心諗: 班廢物蠢到咁,未打我已經準備自爆 龍都話咁快冇左條
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集
最尾果集就係night king broke wall 然後就完

cersei心諗: 班廢物蠢到咁,未打我已經準備自爆 龍都話咁快冇左條

千奇唔好大家打完ww BBQ 就得
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

如果cersei 開頭扮合作 再打打下ww 果時調轉槍頭打龍媽 咁就好睇了
屌你老味真係
枉第4集咁撚好睇呢集真係on9到喊出黎
龍果到大家都屌完都費撚事再屌
屌你老母突然之間jon snow同龍老母感情日益千里
jon snow仲識嗌乜撚野dany真係on9到一個點 屌你老味上兩集仲好撚正經咁樣突然間呢集兩條友過撚哂電
睇怕最後一集一定係佢兩個扑野埋尾
跟住arya果到又唔知做乜鳩 我都講唔撚出d乜野
因為真係睇撚完呢part都唔知做乜鳩 如果突然下集兩姊妹和好如初殺撚埋LF, 個編劇真係死撚左佢算,得番一集呢part都唔撚知點收尾
我寧願bran講出黎一野殺鳩左LF佢好過家陣唔夠時間鋪落去,突然一集就殺鳩左LF
睇完呢集真係好撚柒嬲呀屌

我覺得jon同dany一齊冇乜唔合理,但係中間完全冇做過鋪排既,無啦啦兩個姣望下對方就中部左 之後arya就真係痴撚線,成隻癲雞咁追住sansa黎屌。明知stark已經得番兩三個人,仲係到內鬥玩小學雞

今集真心睇到嬲 要鬧既位都鬧撚哂
但諗返呢個位真係又想屌出聲
龍到之後Jon仲唔走,留低show off打卒仔究竟個腦係咪裝屎架
覺得自己果刻係可以有咩作為,平時講到幾大局為重,無啦啦又做on9行為
劇本營造呢D懶係緊張位(但事實完全唔緊張同好弱智)
搞到班角色成日out of character
reddit果邊竟然一致好評
美劇向來高質素 觀眾taste竟然咁差
如果TVB有英文字幕佢地一定好鍾意

係asoiaf比人一致地屌,不過佢地有d post都話理解點解會搞成咁既。其實dnd都有d慘既 佢地本身諗住 adapt過 story點知 grrm 好似想過多十年先出下一本書咁,條story又逼住要寫,又handle唔到咪搞到咁

reddit好評係咪講緊r/gameofthrones先?
果邊好多fanboy 平時要追post都追r/asoiaf,起碼D人應屌就會屌
但好明顯見到S5打後D&D連一般編劇質素都冇
當你見到reddit班友求其鳩up幾句個劇情都可以好過佢地,你就feel到佢地有幾廢
屌你老味真係
枉第4集咁撚好睇呢集真係on9到喊出黎
龍果到大家都屌完都費撚事再屌
屌你老母突然之間jon snow同龍老母感情日益千里
jon snow仲識嗌乜撚野dany真係on9到一個點 屌你老味上兩集仲好撚正經咁樣突然間呢集兩條友過撚哂電
睇怕最後一集一定係佢兩個扑野埋尾
跟住arya果到又唔知做乜鳩 我都講唔撚出d乜野
因為真係睇撚完呢part都唔知做乜鳩 如果突然下集兩姊妹和好如初殺撚埋LF, 個編劇真係死撚左佢算,得番一集呢part都唔撚知點收尾
我寧願bran講出黎一野殺鳩左LF佢好過家陣唔夠時間鋪落去,突然一集就殺鳩左LF
睇完呢集真係好撚柒嬲呀屌

我覺得jon同dany一齊冇乜唔合理,但係中間完全冇做過鋪排既,無啦啦兩個姣望下對方就中部左 之後arya就真係痴撚線,成隻癲雞咁追住sansa黎屌。明知stark已經得番兩三個人,仲係到內鬥玩小學雞

今集真心睇到嬲 要鬧既位都鬧撚哂
但諗返呢個位真係又想屌出聲
龍到之後Jon仲唔走,留低show off打卒仔究竟個腦係咪裝屎架
覺得自己果刻係可以有咩作為,平時講到幾大局為重,無啦啦又做on9行為
劇本營造呢D懶係緊張位(但事實完全唔緊張同好弱智)
搞到班角色成日out of character

好少見你咁燥
reddit果邊竟然一致好評
美劇向來高質素 觀眾taste竟然咁差
如果TVB有英文字幕佢地一定好鍾意

係asoiaf比人一致地屌,不過佢地有d post都話理解點解會搞成咁既。其實dnd都有d慘既 佢地本身諗住 adapt過 story點知 grrm 好似想過多十年先出下一本書咁,條story又逼住要寫,又handle唔到咪搞到咁

reddit好評係咪講緊r/gameofthrones先?
果邊好多fanboy 平時要追post都追r/asoiaf,起碼D人應屌就會屌
但好明顯見到S5打後D&D連一般編劇質素都冇
當你見到reddit班友求其鳩up幾句個劇情都可以好過佢地,你就feel到佢地有幾廢

星期一r/asoiaf肯定有meltdown thread
Jon snow第時知道自己亂左倫唔知會點呢
Jon snow咁都唔死
主角光環太勁

屌那星
最撚慘係uncle benjen
jon snow搵佢搵撚左7季今集一出黎就收皮
比番個光環佢好嘛

都唔算搵左7季既
中間有季有出黎但唔記得左邊集
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

如果cersei 開頭扮合作 再打打下ww 果時調轉槍頭打龍媽 咁就好睇了

咁似共產黨打日本仔
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

所以呢個計劃根本就好唔合理
Cersei咁仆街點解要信佢
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

比個機會佢打完ww有勝算嬴dany
勢力平均啲嘛

含曬春果個樣幾好j
得返2集

比個機會佢打完ww有勝算嬴dany
勢力平均啲嘛

imp個腦比個屎忽坐住左
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

咁似共產黨打日本仔

日本仔=nk ww
國民黨 = dany
共產黨 = cersei
我覺得Dany今季靚左

含曬春果個樣幾好j
得返2集

基本上cersei 一定會背刺,不過會比見識過白鬼可怕既詹姆阻止,之後實現預言
以上9估,無睇過劇透
我覺得Dany今季靚左

所以下集堅正

唔好啦

屌我一開始以為係嗌darling
我覺得Dany今季靚左

所以下集堅正

唔好啦

估下龍女會唔會露點
我覺得Dany今季靚左

所以下集堅正

唔好啦

估下龍女會唔會露點

今集靚左因為佢著冬天衫 cum住啲肥肉無咁肥
愈諗愈嬲
Hound重要關頭仲未刻服到啲火都算

掉石仔果下真係有啲尻
心諗做乜撚
之後引到俾人圍 都係多得你

點解唔幫thoros 祈個禱先
可能得呢
龍媽1-6季:我要rule seven kingdoms
第7季見到jon之後:好啦我打nk
有無人覺得jon snow完全係左膠性格?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞