[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
另外兩姐妹對手戲又係有d搵戲黎做。
on9 snow 仲打乜9 walker
night king個支乜野黎 睇到o哂
唔係深究唔係挑骨頭,只係想知班柒頭ww同nk係咪唔識講野定心靈感應定做手語架?幻想到佢指手畫腳叫班the dead 做咕哩拖條龍上黎個畫面幾好笑

btw今季真係好失望
唔係深究唔係挑骨頭,只係想知班柒頭ww同nk係咪唔識講野定心靈感應定做手語架?幻想到佢指手畫腳叫班the dead 做咕哩拖條龍上黎個畫面幾好笑

btw今季真係好失望

Ww d戲路捉模唔到。
冇對白,冇表情。
完全估唔到佢地 既動機
E.g 點解唔先殺 地下個條龍
nK認唔認得 Jon Snow
一問
智能電視係咪睇唔到hbo go
一問
智能電視係咪睇唔到hbo go

我係電腦/電話播去電視睇
試過係電視搵hbo個apps係搵唔到
Jon阿叔真係死得好撚鳩
屌你失驚無神彈出黎然後救走主角就死左
乜撚野收尾黎,可能連演員自己都心諗做乜鳩

明明就好多時間可以上馬一齊走...
但竟然留係到自殺...

我試下幫編劇兜
ben叔話係森林之子救佢同埋出唔到wall
咁森林之子死哂
ben叔擺唔到幾耐所以自殺算
比枝冰矛插一下姐,咁都爆咁多血

可以話插爆左佢儲火個胃 泄火死

咁推落去
隻冰龍 除左識飛,仲有咩功能?
噴冰?

一噴就噴到人變ww
既然night king hard home 可以就咁就叫醒d人,點解唔直接係湖底叫醒條龍之後爆冰飛上黎,3條鐵鏈又柒又唔合理,仲有你話帶兩條龍去,龍母騎一條,一條降落左接人走但俾人插死,之後龍母騎果條執走原本上死龍既人(例如JS)而JS掩護其他人上龍走唔到都正常dd,起碼唔會講到JS因為要玩無雙先走唔到

Winter fell 唔撚想提
既然night king hard home 可以就咁就叫醒d人,點解唔直接係湖底叫醒條龍之後爆冰飛上黎,3條鐵鏈又柒又唔合理,仲有你話帶兩條龍去,龍母騎一條,一條降落左接人走但俾人插死,之後龍母騎果條執走原本上死龍既人(例如JS)而JS掩護其他人上龍走唔到都正常dd,起碼唔會講到JS因為要玩無雙先走唔到

其實應該今季就完左佢啦。Dany同Drogon飛番轉頭突擊NK燒死佢,之後成班人番Winter fell bbq扑野打邊爐。

其實應該今季就完左佢啦。Dany同Drogon飛番轉頭突擊NK燒死佢,之後成班人番Winter fell bbq扑野打邊爐。

仲有點解個個上撚左龍唔直接飛走,仲要坐船 如果救到JS,可以係winter fell 降落放順手「收埋兵」,Jon 又唔洗離開太耐,有龍做再加埋dragon glass,果兩姊妹唔洗咁煩
屌你老母uncle benjen一出場就死左,諗住佢可以拖一陣,點知比d walker秒左,乜柒都拖唔到點解唔一齊走
btw呢個uncle唔話得
啱啱睇youtube又有人將s8 3,4集個劇本放出黎
睇完之後
http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-episode-1-leak-script/

堅唔堅?宜家真係full of spoiler

屌 哩個好痴線
樓上上,屌你老母臭西,你老母臭西日日俾人用火燒
之前sam喺學城咪睇左本書話dragon glass is a cure of 唔知咩嘅
但sam醫好jorah 好似唔係用dragon glass
咁即係可以醫其他病
Show Blocked User - 文弱書生
其實龍媽幾靚女
其實龍媽幾靚女

建議睇me before you

3條龍之中Viserion隻色真係最靚
我都唔鍾意睇故駁故
但下下玩deus ex machina 臨死出現救星好悶

條大鏈係邊撚到黎
點解night king 動作咁撚慢, 佢地動作快少少都可以搞掂兩條龍

仲有Arya 真係柒到唔敢睇
都唔知佢做乜鳩咁撚介意封信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞