[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
Night king 有人話係 unburn
行過火都無事
唔知有咩方法殺

定係要代表ICE既Jon snow先殺得死
如果Jon d血有特別用途就好

整支好似bvs入面batman支kryptonite spear咁但換做dragonglass

或者要目前5位手執valyrian steel武器既角色同時插佢
下集LF死
金手北上

其實little finger除咗做痴心情長劍之外仲有啲咩用?

即係你睇唔明 佢邊撚忽情長

由未見過iron throne
到對自己發誓一定要娶到佢
好長情

Lf今季做過d乜 冇左書成個角色廢左

成季都陰陰咀笑,等觀眾FF佢打算做乜
好想問jon ygritte個鮑魚咩味,成幾年冇沖涼就係山洞扑野
行過火都無事
唔知有咩方法殺

整支好似bvs入面batman支kryptonite spear咁但換做dragonglass

或者要目前5位手執valyrian steel武器既角色同時插佢

鳩估非劇透:
佢講到要用血黎開火劍技
即係啲血應該係有用既
我諗殺nk要js啲血或者dany啲血
應該係同nk打打下 用把valyrian steel都打唔死
跟住比nk打到流血 啲血流左落把劍到
js起勢反攻跟手原來有佢血就傷到nk
行過火都無事
唔知有咩方法殺

鳩估非劇透:
佢講到要用血黎開火劍技
即係啲血應該係有用既
應該係同nk打打下 用把valyrian steel都打唔死

合理
有玩 ps4 game有講ww既起源
裡面有講要用血去控制
所以應該關血事
行過火都無事
唔知有咩方法殺

鳩估非劇透:
佢講到要用血黎開火劍技
即係啲血應該係有用既

同樣靠估加睇網上fan theory非劇透:

正路估都係jon snow係 azor ahai
咁佢而家同dany搭上左
又正路咁估dany係nissa nissa

咁應返個預言azor ahai係要將把劍插入nissa nissa個心先可以救到世界嘅
所以我覺得係用dany嘅血

不過以george rr martin嘅風格
應該唔會咁直接插死dany再攻night king
況且以jon性格都唔會插死dany
希望肥佬有講畀d&d聽
唔好d&d老作啦
行過火都無事
唔知有咩方法殺

鳩估非劇透:
佢講到要用血黎開火劍技
即係啲血應該係有用既

無人諗過可以射9佢....
認真,比r/asoiaf crowdsource寫劇本一定好過D&D一百倍

就算比r/freefolk 同r/gameofthrones都肯定比佢地少plothole

比高登/連登仔寫都唔會咁差啦

D&D完美演譯趕收工
下季重要得6集

3集極速收NK皮
3集爭埋個王位

可能到時一集個半鐘
認真,比r/asoiaf crowdsource寫劇本一定好過D&D一百倍

就算比r/freefolk 同r/gameofthrones都肯定比佢地少plothole

比高登/連登仔寫都唔會咁差啦

D&D完美演譯趕收工
下季重要得6集

3集極速收NK皮
3集爭埋個王位

可能到時一集個半鐘

好似講左係話一集兩個鐘
仆街S7E6討論區,講S8,block人都block到火起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞