[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
其實點解班自殺隊一開始做乜唔騎馬去 你捉完 wight 走佬都走得快啲啦下話?
我想問下有冇巴打係用now player睇got?

我知hbo go有但hbo go無得離線睇
之後我搵now player都有得睇而且個app係有得down落黎離線睇
但再睇資料又話係部分影片先可以下載
所以我想知got有冇得下載落黎離線睇

其實我最主要係想down落手機搭車果陣睇 (但本身流量又無乜)
而且想係繁體字幕
所以都想知有冇其他方法
麻煩晒
http://www.desi

堅唔堅?宜家真係full of spoiler

講第8季劇透/鳩估自己開post啦屌你老母
其實點解班自殺隊一開始做乜唔騎馬去 你捉完 wight 走佬都走得快啲啦下話?

太多位唔make sense
出去捉隻wight比cersei睇已經好on9
Night king唔標drogon 標viserion
Jon唔上drogon愈打愈遠做乜9

太多位唔make sense
出去捉隻wight比cersei睇已經好on9
Night king唔標drogon 標viserion
Jon唔上drogon愈打愈遠做乜9

js mk心態 有女黎就發威懶勁
自殺小隊一開波就推人去死
戰場咁亂做出唔合情理既決定有幾咁奇?

一開波3條龍咁勁,Jon都係諗住可以反打一波,話晒知道殺一只WW就會有一堆Undead兵失去戰力。

直到WW一矛殺死左條龍,比著你知道求助龍母點知累死佢1條龍,Jon咁正直呢下忿怒咁想去殺返轉頭咁唔理性都情有可原啦,你見佢一醒返就say晒sorry就知佢幾內疚。
屌 睇完哩集我覺得都係睇書算 希望GRRM唔好死住快d出完個系列

一開波3條龍咁勁,Jon都係諗住可以反打一波,話晒知道殺一只WW就會有一堆Undead兵失去戰力。

直到WW一矛殺死左條龍,比著你知道求助龍母點知累死佢1條龍,Jon咁正直呢下忿怒咁想去殺返轉頭咁唔理性都情有可原啦,你見佢一醒返就say晒sorry就知佢幾內疚。

屌你咁都仲有人撐
如果第時GRRM照佢咁寫我包保本書冇人買

屌你咁都仲有人撐

係你個名先會撐

屌你咁都仲有人撐

GRRM先唔會寫得出咁廢既野
肥佬見呢個劇情比人屌到反肚又會修訂,唔知幾時先見到下本書出
唉屌
樓上上x n 睇兩隻字feel到講s8既野自動碌左落去
見有人屌佢老母,諗住恰埋眼上去block 9佢,
唔小心睇撚左你劇透s8喇,開心啦死撚樣
死埋全家添呀你

形容得好好笑

上一頁劇透條仆街我屌你老母啊
自己睇完咪算,咪係到打埋出黎啦柒頭
imdb成9.9分
直接拍多D龍得啦
根本唔撚使要劇情
imdb成9.9分
直接拍多D龍得啦
根本唔撚使要劇情

imdb真心多打手
你睇新出個D戲就知
可信性越黎越低
睇完第8季劇透咪出去開post自己討論囉
睇唔睇撚到呢到叫s07e06呀
盲撚死番出去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞