[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
Arya 下集又唔知點收尾
開頭好地地 最尾變左煩膠角色
S07E07 FINALE Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=O4intYnneaI

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

咁好機會都唔打 cersei 真係好on9

即場燒死cersei mountain euron就完場啦, 反正班kings landing市民都係港豬

不過就會賺少一季錢

最尾Cersei一定有埋伏 我覺得
其實JON佢地點解唔騎馬出發?
https://www.youtube.com/watch?v=O4intYnneaI

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

諗起佢地覺得cersei會give a shit同千辛萬苦捉一隻wight比佢睇
但cersei平時已經24/7有隻zombie喺身邊跟出跟入就想笑

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

諗起佢地覺得cersei會give a shit同千辛萬苦捉一隻wight比佢睇
但cersei平時已經24/7有隻zombie喺身邊跟出跟入就想笑

同個養開鬼仔嘅八婆講北方嘅鬼勁揪D
屌今集搞乜撚柒???
sansa呢個臭西一如既往咁撚柒煩
搵死人呢part真係on9到震, CERSEI唔信咪由鳩佢
3條龍過去打柒KINGS LANDING咪搞撚掂
而家龍都冇柒埋
屌今集搞乜撚柒???
sansa呢個臭西一如既往咁撚柒煩
搵死人呢part真係on9到震, CERSEI唔信咪由鳩佢
3條龍過去打柒KINGS LANDING咪搞撚掂
而家龍都冇柒埋

佢個到根本3條龍一齊燒隻nk就完場
又唔係千軍萬馬咁
仲有制空權係手
屌你死一隻但end左個nk都算係咁丫
但係要柒下柒下咁
其實JON佢地點解唔騎馬出發?

因為為左要end左uncle ben條線同死一條龍比nk等實力平均啲

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

咁撚多兵但要走埋去講數
成個流程係咪要比cersei打完ww之後再黎多次大戰
跟住就cersei完場再比jaime殺左
https://youtu.be/LdZK7H41Fzo

呢個風格幾正喎
忽然變左皇道漫畫
聯手打怪物
忽然變左王道漫畫
聯手打怪物
有冇人法國3條龍去,影得1條番?
V字頭炒機果陣,明明有另一條飛緊,
到dany果隻起機,又唔見有另一條

番到easy watch ,dany係牆上等jon番黎,又係影得一條龍飛緊
其實係冇影到定有條見住V字頭死,驚到走左佬

是撚但啦
劇情on9到呢d細節位理黎都廢鳩事
而家套劇好似鋼鍊03版咁
原著寫唔切,劇組自己鳩吹埋尾
到肥佬出返書就係fa劇情咁
班死人大軍係邊撚到搵咁大條鏈出黎

重要條鏈3D graphics好撚假
而家套劇好似鋼鍊03版咁
原著寫唔切,劇組自己鳩吹埋尾
到肥佬出返書就係fa劇情咁

等reboot

Night king潛落水再同條龍一齊浮上黎既話又合理又有型
諗埋d咁既屎橋去捉隻wight比cersei搞到死一條龍
cersei見到wight一定唔會停戰一齊打whitewalker囉
睬你都on9啦

Cersei似係會引清兵入關攬炒嗰種人。
寧願冚家冚Kings Landing變晒喪屍都唔撚同你打又唔撚俾個iron throne你。
一早拎3條龍打完King's landing 咪好囉
而家無啦啦比個濕鳩plan 為左拎隻walking dead 無左條龍
分分中因為呢條龍而可以破壞the wall
同埋d時間線真係太快 你唔講用烏鴉送信 我仲以為打電話CALL DANY

咁編劇都要講下平衡既 唔係一邊3條龍 一邊得堆步兵仔 就冇乜睇頭

Night king潛落水再同條龍一齊浮上黎既話又合理又有型

諗埋d咁既屎橋去捉隻wight比cersei搞到死一條龍
cersei見到wight一定唔會停戰一齊打whitewalker囉
睬你都on9啦

Cersei似係會引清兵入關攬炒嗰種人。
寧願冚家冚Kings Landing變晒喪屍都唔撚同你打又唔撚俾個iron throne你。

又真
Cersei 只會想佢自己贏or Nobody wins

$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞