[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
night king係奧運選手 扔茅殺龍
點解唔一早扔坐係湖中心既佢地 點都殺番一兩件掛
定高智能到估到有龍飛黎 想收伏佢 膠到

玩開奧運扔矛都算
有條伏左係地唔射,射條係空中飛緊既
劇情又ON9一丟就中
唔識講,屌

咁爛初圍困果陣一人一把武器飛埋去都得啦
呢集自殺小隊死左邊幾條友?
有D唔記得佢地係邊個
D卒樣差唔多死曬,得返D最重要既係度
睇完有d 唔開心 隻龍養到咁大咁就死左

玩開奧運扔矛都算
劇情又ON9一丟就中
唔識講,屌

Reddit 有鬼佬話NK都識warg 預知到未來 (比Bran強 例如: e05 逼bran離開啲ravens)
仲諗住最後會上埋龍媽

下集season end ?

玩開奧運扔矛都算
劇情又ON9一丟就中
唔識講,屌

Reddit 有鬼佬話NK都識warg 預知到未來 (比Bran強 例如: e05 逼bran離開啲ravens)

所以等埋dragons 黎 佢先開波

玩開奧運扔矛都算
劇情又ON9一丟就中
唔識講,屌

應該同時係skinchanger+greenseer

warg專指skinchange入狼既人
而greenseer有預知未來既能力(green dreams)
嘩屌
sansa x arya d劇情垃圾到暈,估唔到arya S6低處未算低
Winterfell is the Dorne of season 7
呢集垃圾程度同上一集有得揮
估唔到呢一季成季都咁垃圾
劇情進度唔合理既地方極多
趕收尾都唔係咁喇下話

arya同sansa條線已經垃圾
ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

同感
屌真係好嬲
Little Finger下集快撚啲死
上集信arya唔會比LF呃到
唔會咁易信封信既人點睇
唔會咁易信封信既人點睇

就係咁發展落去,下集little finger死先會大快人心
唔會咁易信封信既人點睇

錯既唔係我地, 係個編劇

劇裡面個Arya非黑即白, 跟左Sandor Jaqen咁耐都學唔到野

可能下集Sansa肯玩個lying game真係發覺佢真心幫Jon Snow所以會去殺死LF
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

未試過一見到arya就咁想skip
S6果陣仲叫忍到
sansa比佢地寫爛左咁多季都算撚數喇,D&D竟然可以寫到arya stark咁垃圾,屌真係難以置信
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

S6果陣仲叫忍到
sansa比佢地寫爛左咁多季都算撚數喇,D&D竟然可以寫到arya stark咁垃圾,屌真係難以置信

Parris應該會嬲緊佢老豆點解唔寫快D, 搞到Arya個劇本咁垃圾
想鋪路去殺lf 都唔洗出sansa x arya 嗌交內鬨呀嘛...
搞到兩個蠢女人爭仔咁款
arya 讀屎片黎
盲個陣唔係學識左唔淨靠眼睇一件事咩?
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

S6果陣仲叫忍到

個角色經歷左咁多野突然變低能真係接受唔到,而家s7見到佢都唔想睇,仲柒過關家姐。難得家破人亡見番個家姐仲要諗住殺過家姐
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

S6果陣仲叫忍到

Parris應該會嬲緊佢老豆點解唔寫快D, 搞到Arya個劇本咁垃圾

諗返以前既arya,再睇宜家 好心酸
一個本身咁well developed既角色可以急轉直下變到咁
就算冇左書back up,究竟係幾冇內涵先寫得出呢D劇本 ..
今時今日仲要係hbo highest viewed show D&D攞哂彩 拍埋其他hbo劇度醜唔醜呀真係 ..人地好睇過佢咁多

諗返以前既arya,再睇宜家 好心酸
一個本身咁well developed既角色可以急轉直下變到咁
就算冇左書back up,究竟係幾冇內涵先寫得出呢D劇本 ..
今時今日仲要係hbo highest viewed show D&D攞哂彩 拍埋其他hbo劇度醜唔醜呀真係 ..人地好睇過佢咁多

佢地嫌 Winferfall太悶要寫D drama落去
咁點解唔用多幾集慢慢講下LF 既downfall呢
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

真係好撚嬲
arya on9
jon更加on9
最撚on9係nk支矛
痴撚線導彈咩
仆街呢集真係on9到
屌睇完真係好撚嬲
啲龍開晒外掛咁養左咁撚耐
一集就唔閃中弩傷
一陣就一支矛世界冠軍投標中心爆肺泄火死
想比隻龍佢轉做冰龍都唔撚洗咁on9咁比呀嘛
dany又係on9 成班人咁樣比人困仲要出晒3條龍去救
救你又唔快撚啲走仲係到hea hea下
john又唔知做乜撚野臨走先黎打怪升lv
由一開頭出7條友去捉隻野番黎都係on99
無撚腦編劇
想鋪路去殺lf 都唔洗出sansa x arya 嗌交內鬨呀嘛...
搞到兩個蠢女人爭仔咁款

搞埋呢D無謂野營造埋不必要既tension,完全唔想睇
就算下集LF收皮都pay off唔到囉,因為成個過程實在太on9
趕收尾都唔係咁喇下話

ww條線就更加戇鳩

呢啲劇本竟然出得街
今季徹底失望

真係好撚嬲
arya on9
jon更加on9
最撚on9係nk支矛
痴撚線導彈咩
仆街呢集真係on9到

成季趕收工完全無鋪排轉接
為送龍而送龍既劇情
幾集消撚晒dany啲勢力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞