[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
依條靚聲順暢

開唔到

依條靚聲順暢

開唔到

Btw我有無睇錯,兩條龍去一條返定三條龍去兩條返?

兩條返,死左條果時第二條見唔對路就飛走左
冇GRRM既劇情真係好膠
終於睇完
JON真係ON撚9到無人有
屌你老味睇到嬲

JON: 唔好意思,差幾隻怪升LV,比我打埋先

幾貼切

仲要隱藏劇情 Uncle Benjen的重逢

仲有係要扔飛緊果隻,唔扔隻坐係到果隻
有冇人有DOWN到E6
有冇人有DOWN到E6

自己去piratebay down 個1.92GB
有個叫Bornobee既fb page都有
低清爛聲 睇住先 橫掂正式播都會睇架啦

Btw其實d劇情幾夾硬黎
有冇人有DOWN到E6

search 左冇
睇完好撚嬲 白白無左條龍
JONSNOW係咪on9架屌你
有冇人有DOWN到E6

search 左冇

點會冇, 你sort by last upload肯定搵到
有冇人有DOWN到E6

search 左冇

唔介意既down我 google drive果條睇住先
唔係好清, 同埋高登負責人巴打提供既字幕唔係100%準確
有冇人有DOWN到E6

search 左冇

宜家啲人真係冇能力完整咁係google打完game of thrones?
第一條link已經有1.92G嘅mega
定係唔識用mega?

膠到仆街

膠到仆街

真係好垃圾

膠到仆街

真係好垃圾

劇情開始走下坡
Night King 拋標槍 就殺一條龍

個情節可唔可以安排得好D

屌你老母學士發明個支弩都唔夠個標槍佬黎

NK咁撚屈機
有幾多條龍都無用喎咁
點撚樣打
一支一隻

我係龍老母返去一定拿拿聲train隻龍避武器

drogon最多經驗所以避到
其他2隻冇實戰經驗
有幾個位唔係聽得好清楚
最後Jon同dany講my queen係純粹想表達佢會bend the knee? 定係想娶佢
仲有Sansa同LF傾緊咩
淨係聽到佢提起Brienne會protect佢兩個 好似有啲陰謀咁
btw好on9 兩姊妹自己人係到內訌 搞到arya都on9埋一份

膠到仆街

真係好垃圾

劇情開始走下坡

寧願佢用多年諗好d劇情先好過宜家咁
會唔會有中文字幕

膠到仆街

真係好垃圾

劇情開始走下坡

寧願佢用多年諗好d劇情先好過宜家咁

d cg費用晒係龍到
明明jon仲有ghost

雖然出黎對ww好似冇咩用
點解殺左隻ww d walking dead 碎哂 但有隻仲郁到
點解殺左隻ww d walking dead 碎哂 但有隻仲郁到

重睇啦

重睇啦

重睇左都係唔明點解喎

你解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞