[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
某啲柒位
其實拍得合理啲就得
例如今集Jon Snow 殿後
如果拍得緊張啲係Jon 為左俾其他人上龍而唔係自己向前打卒仔就柒少樣
條龍死左

即係之後會有屍龍啦

會唔會好似wow既骨龍咁型

究竟sansa會咩情況下讀佢trailer段台詞

殺完LF同arya bran大和解講
今集好似睇奧運咁 跑手傳聖火又標槍

仲有uncle benjen既鉛球

但個情境會係點

鐵鍊球

鐵鍊球

鉛球係the hound
砸9死個wight

但個情境會係點

好撚驚LF會死得好TVB

屌我一開始以為係嗌darling

估下龍女會唔會露點

今集靚左因為佢著冬天衫 cum住啲肥肉無咁肥

今集真係靚左好多

其實係真係瘦返就真既
上龍石島果集已經睇到隻手臂瘦返好多

佢無瘦返
係件衫扎實左佢啲肉
但我都係好愛佢

佢今集着冬天件衫真係無得頂

肥到
Drogon上兩季真係慘

呢個樣勁似外國啲痴肥肥婆

估下龍女會唔會露點

今集真係靚左好多

其實係真係瘦返就真既

佢無瘦返
係件衫扎實左佢啲肉
但我都係好愛佢

肥到

仲有段大距離

估下龍女會唔會露點

今集真係靚左好多

其實係真係瘦返就真既

佢無瘦返
係件衫扎實左佢啲肉
但我都係好愛佢

肥到

仲有段大距離

呢集睇落瘦到呢
同呢張相比兩個人咁款

估下龍女會唔會露點

今集真係靚左好多

其實係真係瘦返就真既

佢無瘦返
係件衫扎實左佢啲肉
但我都係好愛佢

肥到

仲有段大距離

呢集睇落瘦到呢
同呢張相比兩個人咁款

你唔知咩成套GOT CG最貴係條龍
第二就係執番瘦佢

利伸:9up
劇組專登揾gendry番黎仲以為打wights會robert上身
點知係做跑手

有forrest gump feel
死龍,死uncle
標槍呢個位真係 係正前面果條龍唔標 要標條係天飛緊既

送完Jon上馬 個距離仲咁遠都可以話無時間

唔明uncle benjen 點解要死
[img]https://upload.cc/i/Oefgxu.jpg[img]

[img]https://upload.cc/i/G7p5xZ.jpg[img]
[img]https://upload.cc/i/Y38xKI.jpg[img]

標佢地坐果條點走
所以導演叫佢標上面

其實標下面近呢條
另一條飛出黎檔
成件事會正路好多
雖然TBB左啲

其實佢地係咪可以一齊騎馬走
條龍死左

即係之後會有屍龍啦

會唔會好似wow既骨龍咁型

臨尾咪番生左佢
應該會勁十倍無dany用得咁廢
劇組專登揾gendry番黎仲以為打wights會robert上身
點知係做跑手

有forrest gump feel

佢地捉完隻野都唔走啦
唔係咁樣點送條龍比nk呀
唔明uncle benjen 點解要死

DD唔識寫快快手完左條線佢就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞