[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
今朝見到佢比人hack,笑死
對下季都無咩期望,快撚D完左佢
好慶幸縮短左集數,唔駛折磨咁耐
上季都已經走下坡,今季低處未算低
點解一開始HBO咁老定GRRM會寫得切
佢前幾本書都係好慢,出左劇佢仲要分心出event點會寫得切
浪費左個咁正既系列,起碼廿年內都唔會再有人翻拍,好大既遺憾
對下季都無咩期望,快撚D完左佢
好慶幸縮短左集數,唔駛折磨咁耐
上季都已經走下坡,今季低處未算低
點解一開始HBO咁老定GRRM會寫得切
佢前幾本書都係好慢,出左劇佢仲要分心出event點會寫得切
浪費左個咁正既系列,起碼廿年內都唔會再有人翻拍,好大既遺憾

翻拍已經知道邊個會死 所以都無左個驚喜係到
youtube 已經有第8季頭兩集內容流出埋

呢個有啲過份

內容就唔理啦 有冇片

《权力的游戏》第八季

個標題係咁樣

其實第八季開拍未

好似話劇本都未寫 出年播唔到

今年9月拍,應該寫好左啦
Btw睇完個第八季頭兩集個Plot正好撚多喎
同睇第七季leak plot感覺爭太遠
完全無心仔驚嚇地卜卜跳既感覺,第八季反而有
呢個係堅既話希望出年拍得好好睇睇啦

D&D
Snow咪扮勁咪無事

D&D

真心想知night king荒山野嶺邊度搵倒三條咁粗嘅鐵鏈
啲walkers又點潛落去固定
真心膠!DLLM HBO
r/asoiaf開始meltdown
youtube 已經有第8季頭兩集內容流出埋

呢個有啲過份

內容就唔理啦 有冇片

《权力的游戏》第八季

個標題係咁樣

其實第八季開拍未

進度又係超快
不過望落幾好睇

呢個有啲過份

內容就唔理啦 有冇片

《权力的游戏》第八季

個標題係咁樣

其實第八季開拍未

進度又係超快
不過望落幾好睇

岩岩睇完好正
但睇怕集集都長到睇戲咁

呢個有啲過份

內容就唔理啦 有冇片

《权力的游戏》第八季

個標題係咁樣

其實第八季開拍未

進度又係超快
不過望落幾好睇

睇字都眼濕濕,下季一定係史詩級巨作
Btw搵到freefolk source睇返英文
不過啲劇本內容唔穩定、GRRM又唔理
但重要storyline應該都係由GRRM approved
不嬲都唔太鍾意arya 成日以為自己看透一切咁
老實講一開始其實對sansa 呢個角色無感覺
但係之後睇住佢由發公主夢 到經歷好多唔同嘅野一路咁成長
反而覺得呢個角色係最真實
同其他人比完全係零外掛
唔明點解個個一開始都咁憎sansa

內容就唔理啦 有冇片

《权力的游戏》第八季

個標題係咁樣

其實第八季開拍未

進度又係超快
不過望落幾好睇

岩岩睇完好正
但睇怕集集都長到睇戲咁

下季情感描寫細膩好多(照字面黎講,剪片點剪另計)
話說widows'wail而家係邊個到?
jamie???
話說widows'wail而家係邊個到?
jamie???

Jaime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞