[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
Tormund 真係好攪鬼

好專一 好男人

Big woman
Jon阿叔真係死得好撚鳩
屌你失驚無神彈出黎然後救走主角就死左
乜撚野收尾黎,可能連演員自己都心諗做乜鳩

明明就好多時間可以上馬一齊走...
但竟然留係到自殺...
比枝冰矛插一下姐,咁都爆咁多血
未睇
想問下今集有冇扑野情節,想係廳睇又驚一陣全家都好尷尬
未睇

未睇

有,tormund 扑gendry

RPG既野 唔成條散哂咪算廢

可以話插爆左佢儲火個胃 泄火死

魔法嘅嘢

咁推落去
隻冰龍 除左識飛,仲有咩功能?
噴冰?
未睇

thx
屌你老味真係
枉第4集咁撚好睇呢集真係on9到喊出黎
龍果到大家都屌完都費撚事再屌
屌你老母突然之間jon snow同龍老母感情日益千里
jon snow仲識嗌乜撚野dany真係on9到一個點 屌你老味上兩集仲好撚正經咁樣突然間呢集兩條友過撚哂電
睇怕最後一集一定係佢兩個扑野埋尾
跟住arya果到又唔知做乜鳩 我都講唔撚出d乜野
因為真係睇撚完呢part都唔知做乜鳩 如果突然下集兩姊妹和好如初殺撚埋LF, 個編劇真係死撚左佢算,得番一集呢part都唔撚知點收尾
我寧願bran講出黎一野殺鳩左LF佢好過家陣唔夠時間鋪落去,突然一集就殺鳩左LF
睇完呢集真係好撚柒嬲呀屌

我覺得jon同dany一齊冇乜唔合理,但係中間完全冇做過鋪排既,無啦啦兩個姣望下對方就中部左 之後arya就真係痴撚線,成隻癲雞咁追住sansa黎屌。明知stark已經得番兩三個人,仲係到內鬥玩小學雞

今集真心睇到嬲 要鬧既位都鬧撚哂
但諗返呢個位真係又想屌出聲
龍到之後Jon仲唔走,留低show off打卒仔究竟個腦係咪裝屎架
覺得自己果刻係可以有咩作為,平時講到幾大局為重,無啦啦又做on9行為
劇本營造呢D懶係緊張位(但事實完全唔緊張同好弱智)
搞到班角色成日out of character

好少見你咁燥

睇完今集個個都燥

我覺得JON SNOW掛住打唔上龍住係編劇想表現佢想殿後比其他人上先

但係最尾個個都上晒係度等佢

Jorah大叫埋Jon名
佢都愈上愈前冇理到

如果拍到佢身邊太多卒打得好凶險走唔到都好D
但而家似係拍到佢衝去玩無雙唔願走

望住班人上哂去趕住鬆人,係等佢一個
但佢反方向瘋狂打卒仔越叫越走
果刻個心情 ..

玩left4dead次次最後都係有條友係咁殺唔鬼上車/船

咁推落去
噴冰?

冰龍啦一撚定係
再由隻nk騎上去 一行過就結撚晒冰咁應該
屌你老味真係
枉第4集咁撚好睇呢集真係on9到喊出黎
龍果到大家都屌完都費撚事再屌
屌你老母突然之間jon snow同龍老母感情日益千里
jon snow仲識嗌乜撚野dany真係on9到一個點 屌你老味上兩集仲好撚正經咁樣突然間呢集兩條友過撚哂電
睇怕最後一集一定係佢兩個扑野埋尾
跟住arya果到又唔知做乜鳩 我都講唔撚出d乜野
因為真係睇撚完呢part都唔知做乜鳩 如果突然下集兩姊妹和好如初殺撚埋LF, 個編劇真係死撚左佢算,得番一集呢part都唔撚知點收尾
我寧願bran講出黎一野殺鳩左LF佢好過家陣唔夠時間鋪落去,突然一集就殺鳩左LF
睇完呢集真係好撚柒嬲呀屌

我覺得jon同dany一齊冇乜唔合理,但係中間完全冇做過鋪排既,無啦啦兩個姣望下對方就中部左 之後arya就真係痴撚線,成隻癲雞咁追住sansa黎屌。明知stark已經得番兩三個人,仲係到內鬥玩小學雞

今集真心睇到嬲 要鬧既位都鬧撚哂
但諗返呢個位真係又想屌出聲
龍到之後Jon仲唔走,留低show off打卒仔究竟個腦係咪裝屎架
覺得自己果刻係可以有咩作為,平時講到幾大局為重,無啦啦又做on9行為
劇本營造呢D懶係緊張位(但事實完全唔緊張同好弱智)
搞到班角色成日out of character

好少見你咁燥

睇完今集個個都燥

我覺得JON SNOW掛住打唔上龍住係編劇想表現佢想殿後比其他人上先

佢都愈上愈前冇理到

果刻個心情 ..

講起又係 臨尾先黎洗分

咁推落去
噴冰?

冰龍啦一撚定係
再由隻nk騎上去 一行過就結撚晒冰咁應該

噴寒氣
其實太夾硬,為左做Dany 和Jon感情線
其實太夾硬,為左做Dany 和Jon感情線

其實佢地點都會一齊,睇書我都覺得the end係佢地兩個,不過劇為左趕係season 8完今季玩加速

睇完今集個個都燥

佢都愈上愈前冇理到

果刻個心情 ..

講起又係 臨尾先黎洗分

見有女就扮勇猛
一見ww 黎緊就第一個叫快走
最後仲要打打下淆底諗住走,點知仲要比卒仔拖埋落水
講season8出去開post啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞