[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
唔通night king都有預知能力,就係想要條龍先忍手唔打死jon佢地住

NK 既背景 /能力 交待得唔多(有錯屌細力d)
覺得NK 能力似 Bran, e.g 有預知/有能力控制 某類型既物種

Btw,想指點下,點解s6 時,Bran 有次高潮眼時,會比NK 係*夢中*捉到Bran隻手。
S7EP6呀屌你老母
要劇透下集自己出去開post啦
唔通night king都有預知能力,就係想要條龍先忍手唔打死jon佢地住

NK 既背景 /能力 交待得唔多(有錯屌細力d)
覺得NK 能力似 Bran, e.g 有預知/有能力控制 某類型既物種

Btw,想指點下,點解s6 時,Bran 有次高潮眼時,會比NK 係*夢中*捉到Bran隻手。

可能nk 都發緊*夢*
The Hound同 Tormund d對話真係勁好笑

Dany要買返條啦
唉 求撚其leak埋下集佢 睇完當發夢算
jon果時唔貪刀快d爬上去,條龍係咪唔會中槍
應該cersei同nk team up去打龍
點解唔即刻殺埋NK

jon Snow 姊弟戀 生番純種Targaryen
Uncle Benjen未死?
Jon snow又on99英雄主義做乜柒
一咪要威係條女面前就係下面劈劈劈都唔上龍到

agger
一早上左飛走啦屌
見到arya咁撚柒煩, 本來想撐sansa, 但佢又走去揾LF商量
Night king 個樣點解好似唔同左
認真,比r/asoiaf crowdsource寫劇本一定好過D&D一百倍

就算比r/freefolk 同r/gameofthrones都肯定比佢地少plothole

比高登/連登仔寫都唔會咁差啦

D&D完美演譯趕收工
下季重要得6集

3集極速收NK皮
3集爭埋個王位

9成係收night king皮個時死淨個個直接做王
我到底睇緊乜

唔關事 天空果隻本身都飛緊
話說 森林之子係咪真係死曬
Arya
Sansa
The Hound
Jon
第一次睇到咁燥
點解班屍唔識用遠攻 戇鳩鳩咁過左成晚
Gendry跑得快 信鴉飛更快 龍母直程快過火箭
仲有支破滅魔矛同Uncle Benjen一出就死
Jon 做乜撚野
冇左條龍
HOUND: DUMB CUNT!...
HOUND: OH FUCK
Night king 有人話係 unburn
行過火都無事
唔知有咩方法殺

定係要代表ICE既Jon snow先殺得死
如果Jon d血有特別用途就好
下集預告係大團圓bbq
下集LF死
金手北上

其實little finger除咗做痴心情長劍之外仲有啲咩用?

即係你睇唔明 佢邊撚忽情長

由未見過iron throne
到對自己發誓一定要娶到佢
好長情

Lf今季做過d乜 冇左書成個角色廢左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞