[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
啲時空錯撚晒,好似港漫咁,上一秒要搵邊個,下一秒就去到。為捉而捉為救而救

ww支矛勁,wight射箭都力大無窮啦,加上鬼佬好興等龍噴火時打佢,佢就會爆。
無左條龍
屌你老母uncle benjen一出場就死左,諗住佢可以拖一陣,點知比d walker秒左,乜柒都拖唔到點解唔一齊走
btw呢個uncle唔話得

隻馬點騎兩個人
騎到都龜速啦
暴露個刻已經注定死硬一個
諗唔到點拍咪拖下囉
寧願佢好似walking dead咁 搵幾個配角開下支線磨一兩集打下怪 何況got仲要咁多吸引人既角色 根本觀眾唔會有怨言
S07E07 FINALE Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=O4intYnneaI

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

咁好機會都唔打 cersei 真係好on9

諗起佢地覺得cersei會give a shit同千辛萬苦捉一隻wight比佢睇
但cersei平時已經24/7有隻zombie喺身邊跟出跟入就想笑

同個養開鬼仔嘅八婆講北方嘅鬼勁揪D

下集cersei: 咦我都有一隻喎

呢啲野係你見唔慣姐
我無問題喎

臨尾龍媽同John Snow互望個表情猥瑣到
快d結婚啦屌

其實我都係想睇佢2個扑野

無啦啦學人嗌dany
快D去開房啦兩個
明顯JS係大愛左膠,而西后就係老共,邊有得鬥
今集真係得啖笑
屌今集搞乜撚柒???
sansa呢個臭西一如既往咁撚柒煩
搵死人呢part真係on9到震, CERSEI唔信咪由鳩佢
3條龍過去打柒KINGS LANDING咪搞撚掂
而家龍都冇柒埋

今集都仲要屌sansa?
明明就係痴線婆arya麻撚煩on99撩交嗌

佢地係唔係都屌左sansa先架啦,總之arya做乜都係好

true sansa係原罪
除左開頭公主病之外,之後最多咪話佢廢/被動/信錯人比人賣豬仔
佢次次身處果啲環境根本都做唔到D咩
唔明佢做錯咩大事要成日比人屌鳩
臨尾龍媽同John Snow互望個表情猥瑣到
快d結婚啦屌

其實我都係想睇佢2個扑野

Same here
屌今集搞乜撚柒???
而家龍都冇柒埋

除左開頭公主病之外,之後最多咪話佢廢/被動/信錯人比人賣豬仔

希望佢sansa今次真係可以做場好戲威番次
同brienne講個D野之前都講過 跟住就比Ramsey姦左
屌今集搞乜撚柒???
而家龍都冇柒埋

今集佢叫走brienne 想殺arya , 果一幕 arya 好直接咁講自己睇穿哂 交把刀俾sansa 等佢自己諗要殺邊個?
屌今集搞乜撚柒???
而家龍都冇柒埋

希望佢sansa今次真係可以做場好戲威番次
同brienne講個D野之前都講過 跟住就比Ramsey姦左

仲等緊佢讀trailer台詞
岩岩睇完,越黎越憎arya(雖然無乜點like過佢),學到啲秘術報左個靚仇以為自己好威威,政治鬥爭一竅不通,輕易中lf垃圾離間計,好彩都叫做真自己人,家族行先。
第二,日日自以為是係到玩踢爆搞鳩家姐,但係又一知半解,Sansa經歷咁多政治鬥爭,同過幾多智者對話,受過既苦都係磨練同壓逼,但細妹係自己攞黎,活在城外乜都唔知一返到黎淨係識質疑人。
岩岩睇完,越黎越憎arya(雖然無乜點like過佢),學到啲秘術報左個靚仇以為自己好威威,政治鬥爭一竅不通,輕易中lf垃圾離間計,好彩都叫做真自己人,家族行先。
第二,日日自以為是係到玩踢爆搞鳩家姐,但係又一知半解,Sansa經歷咁多政治鬥爭,同過幾多智者對話,受過既苦都係磨練同壓逼,但細妹係自己攞黎,活在城外乜都唔知一返到黎淨係識質疑人。

我覺得反而睇得最清果個係 Ayra, 翻睇幾次 d 對句句句話中有話
每次有LF既scene就有烏鴉既聲

唔通
其實睇左今季咁多集,最唔滿意就係arya條線,jon同dan一齊都係整定,連grrm都有暗示過,係佢鋪排唔夠。不過同時我都有少少同情d&d,雖然佢地由dorne條線都派左唔少膠,不過用一年要諗哂ww,nk 打到黎,再諗end game又要做到好完美真係幾難。grrm連下本書由2014都講到2019,佢地其實都唔夠時間整個完美既plot, 更可況寫完又要拍。我今季係好多失望,不過話我die hard fans都好,始終想睇埋落去。
班死人大軍係邊撚到搵咁大條鏈出黎

重要條鏈3D graphics好撚假

Night king潛落水再同條龍一齊浮上黎既話又合理又有型

屌你老未
到底點落去鎖住條龍
S07E07 FINALE Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=O4intYnneaI

坐低圍埋講數真係膠到震

CCTVB

城市論壇咩

即刻幻想緊個trailer響起城市論壇個開場音樂
然後謝志峰出黎開場
認真,比r/asoiaf crowdsource寫劇本一定好過D&D一百倍

就算比r/freefolk 同r/gameofthrones都肯定比佢地少plothole

比高登/連登仔寫都唔會咁差啦

D&D完美演譯趕收工
下季重要得6集

3集極速收NK皮
3集爭埋個王位
其實JON佢地點解唔騎馬出發?

咪係
其實只需要個個騎馬。
跟著一見到喪屍就是但一個美國西部牛仔咁飛個繩圈捉牛咁捉件喪屍跟住馬都唔使落拖住件喪屍磨住薑咁騎返去東方錶行連龍都唔使死。

東方錶行

我覺得反而睇得最清果個係 Ayra, 翻睇幾次 d 對句句句話中有話

都係既,講啲說話同bran一陣懶係神秘咁,就係睇佢後面點兜有啲咩巧妙

咪係
其實只需要個個騎馬。
跟著一見到喪屍就是但一個美國西部牛仔咁飛個繩圈捉牛咁捉件喪屍跟住馬都唔使落拖住件喪屍磨住薑咁騎返去東方錶行連龍都唔使死。

東方錶行

戲情需要,劇組一早決定左要送龍比night king
太易捉就唔洗dany出動

咪係
其實只需要個個騎馬。

東方錶行

戲情需要,劇組一早決定左要送龍比night king
太易捉就唔洗dany出動

wildling唔騎馬
eastwatch俾佢地守
無馬都唔出奇...

咁係dragon stone運幾隻上去囉
dorthraki 實有馬多嫁

咪係
其實只需要個個騎馬。

東方錶行

屌 諗左兩秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞