[HBO廢撚到]GOT權力的遊戲S07E06劇透討論區

810 回覆
12 Like 7 Dislike
標槍呢個位真係 係正前面果條龍唔標 要標條係天飛緊既

送完Jon上馬 個距離仲咁遠都可以話無時間

其實佢地係咪可以一齊騎馬走

騎馬走一陣又講無咁快

騎馬走一陣又講無咁快

坐兩個人 短途都叫捱得住ge (今季鏡頭後就隨意門, 可以有幾遠丫)
一係跑撚死隻馬佢囉
唔係為左果一隻半隻呀?

騎馬走一陣又講無咁快

救bran果次 三個人騎都走到啦
訓低左姐
話唔定一陣講佢不死身比人打極都唔死呢

騎馬走一陣又講無咁快

救bran果次 三個人騎都走到啦

結論: Uncle Benjen想自殺
噴龍火呢幕諗起佢地

嘩屌
sansa x arya d劇情垃圾到暈,估唔到arya S6低處未算低
Winterfell is the Dorne of season 7

sansa解釋話老豆死時自己乜都做唔到明明好合理
arya猜忌有無深到咁
又句句有骨故弄玄虛

就算係jon發現佢變到咁又收埋d面皮都好不安la
何況係sansa
同埋dany冧jon駛唔駛咁畫出腸
淨係角色提已經明講咗兩次
arya好撚煩,做左無面者就以為自己高人一等
Sansa睇住佢老豆死唔去救就係Sansa仆街
Arya睇住佢老豆死唔去救,就情有可原,龍門任鳩佢搬
講到Sansa呢幾年過得好開心咁,日日同殺父殺兄仇人一齊,
論慘我覺得sansa慘好多,更何況如果sansa唔忍,痛快一死,而家邊拎得番臨冬城
Arya真係越黎越煩,蠢人我討厭,但蠢又要扮聰明既我更討厭
論慘我覺得sansa慘好多,更何況如果sansa唔忍,痛快一死,而家邊拎得番臨冬城

認真
突然變到咁蠢好失望...
jon又係唔知搞乜,你話佢去殺番兩件White Walkers都話姐
越打越遠,又唔走,都唔知做乜撚野
以為會有咩特別劇情,點知最後又死番番黎,咁編劇為咩要寫佢堅持唔逃走?
刻意用非常唔合理既劇情推動去寫死條龍,咁同tvb偷聽秘密有咩分別
究竟過埋呢季,GOT仲稱唔稱得上''神劇''

認真
突然變到咁蠢好失望...

成個第7季都令人好失望
jon又係唔知搞乜,你話佢去殺番兩件White Walkers都話姐
越打越遠,又唔走,都唔知做乜撚野
以為會有咩特別劇情,點知最後又死番番黎,咁編劇為咩要寫佢堅持唔逃走?
刻意用非常唔合理既劇情推動去寫死條龍,咁同tvb偷聽秘密有咩分別
究竟過埋呢季,GOT仲稱唔稱得上''神劇''

已經變二流劇
Fargo都吊打佢
頭5季叫game of thrones
第6季開始係fanfic
屌你老母今季真係好撚差好撚差
仆街真係亂鳩咁黎
下集應該LF死,john係王座第一繼承人,咁john同龍媽扑野算唔算亂倫?
Arya蠢撚到
下集應該LF死,john係王座第一繼承人,咁john同龍媽扑野算唔算亂倫?

但係套劇入面亂倫你都吹佢唔漲
CERSEI都家陣同JAIME光明正大啦
何況targaryen直頭光明正大咁亂倫
肯定第八季收唔到科
肯定第八季收唔到科

今季開始玩瞬移 點會收唔到科
behind the scene睇佢點拍大場面
仲好睇過套劇
肯定第八季收唔到科

今季開始玩瞬移 點會收唔到科

就係收到爛一爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞