IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
其實IOS個default mail client 有冇辦法attach email item? 呢樣野同埋無HTML係依家做野上無得搣甩部大牛龜thinkpad 既主因
想問問巴打們,小弟近日諗住買Ipad Pro 拎嚟睇片打機,不過新版同舊版有咩分別,我見有部翻新機12.9 32gb 4588因為我預算係5000左右如果新機只有10.5 64gb
都唔知邊部好啲🙇🏻🙏🏻
Sorry For 1999

你鐘意mon幾大 storage幾大有人答到你㗎咩 你多AV咪買大啲囉

主要其實兩部機有咩大分別

新機用120hz mon
其實IOS個default mail client 有冇辦法attach email item? 呢樣野同埋無HTML係依家做野上無得搣甩部大牛龜thinkpad 既主因

呢個有得attach email message ? 我意思係inbox sent box 入面成個mail item 作為attachment.
你地用邊個apps開pdf? 想喺上面打字同畫野
你地用邊個apps開pdf? 想喺上面打字同畫野

Pdf expert

呢個有得attach email message ? 我意思係inbox sent box 入面成個mail item 作為attachment.

唔明你問乜,ios不嬲可以咁

我都唔明佢問乜
但add attachment 會prompt你去iCloud drive Google drive One Drive 或者其他folder app到揀file

唔明你問乜,ios不嬲可以咁

佢意思係想save一個mail做.eml,之後mail as attchment(唔係inline attachment)
答案係唔得;其實正常用家好少會咁做,擺個function響度會製造問題
個鏡頭好似入咗條毛
個鏡頭好似入咗條毛

笑左

我都係用12.9 ipad pro, 好好用 睇書一流

你官網買?買左邊部?

你官網買?買左邊部?

係官網買我買翻新機128GB

佢意思係想save一個mail做.eml,之後mail as attchment(唔係inline attachment)
答案係唔得;其實正常用家好少會咁做,擺個function響度會製造問題

無錯
係電腦outlook 成日都需要咁做,濕鳩抽秤公司文化,成日要擺返啲email 當proof.

你官網買?買左邊部?

[size=[/size=3]

我都係買二手機 3千六 32GE 超新 電仲有97%
4GE ram 有排用

你官網買?買左邊部?

4GE ram 有排用

翻新應該唔係2017個部黎

你官網買?買左邊部?

4GE ram 有排用

翻新應該唔係2017個部黎

舊12.9呱

應該係我拎嚟睇戲打下機又唔使做咩因為自己另外有MacBook Pro Touch Bar

無錯
係電腦outlook 成日都需要咁做,濕鳩抽秤公司文化,成日要擺返啲email 當proof.

我公司都係咁,但好似得desktop 版先有得咁做。
iPad 可能要麻煩d,可以試下咁,
先係iPad 按「列印」你要attached 既email, 然後去到列印版面,兩隻手指係張預覽圖上面做平時放大既手勢(即pinch out),跟住你就可以save as 做pdf去你喜歡既cloud service, 跟住改名,然後就可以attach 去返你要出既email 度。

可以既都係拎返部電腦出黎啦。。。

無錯

我公司都係咁,但好似得desktop 版先有得咁做。
iPad 可能要麻煩d,可以試下咁,
先係iPad 按「列印」你要attached 既email, 然後去到列印版面,兩隻手指係張預覽圖上面做平時放大既手勢(即pinch out),跟住你就可以save as 做pdf去你喜歡既cloud service, 跟住改名,然後就可以attach 去返你要出既email 度。

可以既都係拎返部電腦出黎啦。。。

終於忍唔住入手左smart keyboard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞