IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
想問問點解down左個word app但打唔到字
佢好似話要登入365先可以編輯同儲存
但我部mini 2都係登入gmail就用到
利申:新手

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢
有冇人試過唔見左Pencil個Cap? Apple Store 有冇得散賣?

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢

大過10.1"

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢

大過10.1"

唔明

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢

大過10.1"

唔明

ms講明10.1以上就要收錢

9.7 7.9既iPad就free

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢

大過10.1"

唔明

原來咁撚on9

因為你部嘢係10.5
要買365先用到

下?新機反而要比錢

大過10.1"

唔明

原來咁撚on9

如果唔係大學有免費Office囉我真係喊出來

下?新機反而要比錢

大過10.1"

唔明

原來咁撚on9

如果唔係大學有免費Office用我真係喊出來
10.5 + keyboard 重有咩底殻 可以選擇 唔想個底咁快花鳩哂
10.5 + keyboard 重有咩底殻 可以選擇 唔想個底咁快花鳩哂

淘佬 買咗兩件
部ipad pro 買左唔夠一個星期,因為壞點問題拎去門市維修,話直接換新機, 因為門市冇貨話book部新機畀我,之後返到屋企見到話咩翻新機,又話咩如果有壞點問題忍一忍,就到過保時先換,但我已經book左,可以唔要book左果部機?
有冇人試過唔見左Pencil個Cap? Apple Store 有冇得散賣?

淘x幫到你阿
啱啱AOS訂咗部10.5寸同支pencil
各位巴打有咩sleeve/case輕、可以裝支pencil又靚架
幾時出下一代 10.5
近排諗住買部iPad
想買部10.5上堂jot notes,又可以唔洗print notes
但又貴過9.7唔少
喺外國無ownership program 就算有學生優惠都係平得少少
幾時出下一代 10.5

有排 至少下年中
用枝筆jot note好爽
但d 人啊sir成日過黎講兩句,
岩岩買左部10.5, 有咩背殼/套好用

有用smart cover
有無咩殻可以唔洗除都可以插鍵盤

只用smartcover 背殻唔用都得
想問下cellular 64gb即係咩意思?
個limit?

4G LTE版

只用smartcover 背殻唔用都得

特登由post1 追返嚟呢度
已決定買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞