IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

優惠左2百幾好似好抵 你地點睇

邊殊有優惠

大學優惠

正呀,邊間大學優惠?

間間大學開學知個陣都有優惠wo apple應該包哂全部 ,去到今個月月尾
支apple pencil 個筆帽唔見咗邊到有得買返
Apple pencil係咪每次用都要插一插先
諗住買部來打機睇片 12.9定10.5好

有時斷先插 btw 部機攞出街筆係屋企 番黎9成都要插一次

我部iPad每次叉到100%支筆就例斷
要連一次先可以繼續用

Ios有咩好玩?

其實睇片多 唔拎出街

淘寶

$78 買個新

我部iPad每次叉到100%支筆就例斷
要連一次先可以繼續用

唔覺有這問題
iPad長開藍牙 支筆一拎起就即刻連到部iPad
即使出左街再返去都ok

Ios有咩好玩?

Game

同問
有咩game好玩?

12.9啦 個mon大正好多
請問有咩睇戲app好?
請問有咩睇戲app好?

同求
有冇用緊256/512嘅巴打就黎打爆部機?
有冇用緊256/512嘅巴打就黎打爆部機?

256用得40gb而家要放片落去塞下位

優惠左2百幾好似好抵 你地點睇

岩岩琴日拎左 又重又唔係太令 雖然保護性好好多 但係五百幾真係太貴 有大學優惠二百幾就還好 五百幾就不了 係有得擺筆個下好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞