IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇人用vlc player播唔到外掛字幕?
唔係編碼問題,佢認唔到有外掛字幕

我都有喱個問題
未諗到點解決

明明上網search個個都話vlc播到,但部10.5偏偏播唔到
我宜家只可以將個字幕embed入條片先放入去睇

有無試過其他player?
想買部iPad pro遲啲翻學用
但做功課個啲會唔會唔方便?
姐係檔案格式個啲
姐係檔案格式個啲

通常咩格式 要點做 同點交
姐係檔案格式個啲

少少煩
姐係檔案格式個啲

少少煩

turnitin?
請問10.5是全貼合螢幕同防反光嗎? 我知iPad 2017唔係

另外想問唔用moon貼痴塵或指模嗎?

請問10.5是全貼合螢幕同防反光嗎? 我知iPad 2017唔係

另外想問唔用moon貼痴塵或指模嗎?

我覺得指模都幾嚴重吓
ios 有冇速成係跟電腦版

用kaiboard 可以跟 windows 速成 選字 layout
想問下大家用緊咩moon貼?
有冇人用vlc player播唔到外掛字幕?
唔係編碼問題,佢認唔到有外掛字幕

我都有喱個問題
未諗到點解決

明明上網search個個都話vlc播到,但部10.5偏偏播唔到
我宜家只可以將個字幕embed入條片先放入去睇

有無試過其他player?

no

用kaiboard 可以跟 windows 速成 選字 layout

smart keyboard用唔用到
ios11正式版都係12號出
學生一個 有iPad air 2仲好唔好買iPad pro
上年成日唔見notes...

smart keyboard用唔用到

而家用唔到
聽講3rd party keyboard 要 ios11先用到
又出左個 ios 11 public beta 8,有冇巴打升左?

升咗
256 GB同64GB 差800, 可以買支筆
有無人享下你地覺得64GB夠唔夠用,利申我唔放片入ipad, 歌都少

緊係夠啦 用google driver 多acc同步使用

你部64gb實際有幾多位?

5x開始

好多野都線上
如無必要唔洗買咁多容量

利伸
64GB WIFI
學生一個 有iPad air 2仲好唔好買iPad pro
上年成日唔見notes...

Air2洗唔洗咁快換
又出左個 ios 11 public beta 8,有冇巴打升左?

升咗

有冇特別?

有無人享下你地覺得64GB夠唔夠用,利申我唔放片入ipad, 歌都少

5x開始

好多野都線上
如無必要唔洗買咁多容量

利伸
64GB WIFI

我今日買左64gb, staff叫我千其唔好用酒精抹

5x開始

好多野都線上
如無必要唔洗買咁多容量

利伸
64GB WIFI

我今日買左64gb, staff叫我千其唔好用酒精抹

正常都。。。。。。。。。但呢度有位巴打用酒精抹

我溝哂水仲要隔住塊mon貼抹
有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞