IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
依家部iPad pro 10.5今年幾月出

4 5月
詳情請google

你google都幾渣...

4 5月
詳情請google

6月

4 5月
詳情請google

6月

好亂呀
點解我iPad pro 10.5 無 11.0.1 ?
推出日期 約 2017 年 6 月
有冇人上左11.0.1之後個airdrop搵唔到部iPad?
大家部機邊度出?
諗住買二手Air,但係睇返2014年出,有啲驚用唔到一年就唔夠用
大家部機邊度出?
諗住買二手Air,但係睇返2014年出,有啲驚用唔到一年就唔夠用

點解會諗air
收過/買部ipad 5好過啦
大家部機邊度出?

點解會諗air

Air 2
打錯Sor
大家部機邊度出?

點解會諗air

iPad5 即係邊部?
認識唔深
淨係知有 iPad Air /Air 2
9.7 Pro
10.5 Pro
2017 iPad
大家部機邊度出?

點解會諗air

iPad5 即係邊部?
認識唔深
9.7 Pro
10.5 Pro
2017 iPad

ipad 5=2017 ipad
air 2應該仲玩到多一排既有2 gb ram
睇你點睇

iPad 5 厚d 核電 但個mon冇咁靚
Air2 薄d 冇咁多電 mon靚d 但慢過iPad 5同埋開始lag
睇你點睇

iPad 5 厚d 核電 但個mon冇咁靚
Air2 薄d 冇咁多電 mon靚d 但慢過iPad 5同埋開始lag

係呀
我就係搵過下話Air2 個mon反光冇咁勁
大家部機邊度出?

點解會諗air

iPad5 即係邊部?
認識唔深
9.7 Pro
10.5 Pro
2017 iPad

ipad 5=2017 ipad
air 2應該仲玩到多一排既有2 gb ram

thx
有無ching 知淘寶買嘅smart cover有無伏

買左個 睇落同原廠無分別

買左個+1 都要兩百幾蚊啊

買左個+1 都要兩百幾蚊啊

係皮版定膠版?
有冇人用緊4G版?
爽唔爽?
有冇人用緊4G版?
爽唔爽?

4g 10.5 64GB
好方便、去到邊拎出反都可以用
有冇人用檔案開pdf寫野畫野
唔知點樣寫寫下會reload左次去翻第一版
之後啱啱個版寫啲野會無左
係咪我觸動左啲咩制
想問問點解down左個word app但打唔到字
佢好似話要登入365先可以編輯同儲存
但我部mini 2都係登入gmail就用到
利申:新手

因10.5

因為你部嘢係10.5
要買365先用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞