IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

優惠左2百幾好似好抵 你地點睇

岩岩琴日拎左 又重又唔係太令 雖然保護性好好多 但係五百幾真係太貴 有大學優惠二百幾就還好 五百幾就不了 係有得擺筆個下好d

500幾買原廠皮好過啦

原廠皮成千銀喎

不過都想買番個 本身用smart kb 但又好少用得著因爲本身有mbpr

佢保護性又冇咁好 已跌崩左 之前換左部新用Apple Care+ 等過多年先再換

優惠左2百幾好似好抵 你地點睇

岩岩琴日拎左 又重又唔係太令 雖然保護性好好多 但係五百幾真係太貴 有大學優惠二百幾就還好 五百幾就不了 係有得擺筆個下好d

500幾買原廠皮好過啦

原廠皮成千銀喎

不過都想買番個 本身用smart kb 但又好少用得著因爲本身有mbpr

佢保護性又冇咁好 已跌崩左 之前換左部新用Apple Care+ 等過多年先再換

指皮smart cover

冇底殼又冇得袋埋筆
留名
升左11.0.3,下面條bar冇啦啦多左檔案同設定個icon,點整走佢?好阻定
我自己就64gb+keyboard. ipad 容量要求比iphone少,主要係iphone whatsapp食太多位。而ipad我係唔會放片既,全部片,歌放係無限容量既google drive, 用nplayer steam. load 40gb 片, dsd歌,速度同睇youtube冇分別,google真係勁到。 icloud太慢,唔會用。
升左11.0.3,下面條bar冇啦啦多左檔案同設定個icon,點整走佢?好阻定

拉走佢/在設定 一般 多工處理與dock 關左最近使用的app
出左快半年估唔到可以兼容smart cover既靚底殼都未有

如果要透明磨砂嘅話 用緊torrii 硬殼唔錯
出左快半年估唔到可以兼容smart cover既靚底殼都未有

黎黎去去得呢個選擇 我只知呢隻牌子硬底,4隻角好快裂

真心ipad用左底殼唔靚

係真係唔用殻靚

我都係要打字就加smart kb 唔洗就裸機用

係諗緊買個原廠皮套 988果個帶出街

本身Apple Care+ 之前跌爆用左一次quota 換機

係真係唔用殻靚

本身Apple Care+ 之前跌爆用左一次quota 換機

我有AC+
依家裸背+smart keyboard亂用

係真係唔用殻靚

我有AC+

同埋真係跌爛既都係俾三百幾

係真係唔用殻靚

我有AC+

同埋真係跌爛既都係俾三百幾

我已經用到個背花哂
條邊又俾個smart keyboard「un」有有個印

我用緊torrii, 趺過一次都冇事. 舊幾水超薄叫係抵.

拉走佢/在設定 一般 多工處理與dock 關左最近使用的app

搞掂 唔知點解一update完時拉唔走
有冇人部機都係連唔到Podcast????

256 64太少了

iPad多數keep 3年或以上
256GB會好啲
反而iPhone年年換就64都ok(如果有iCloud

Smart Keyboard個用途都幾窄
少打字就用touch screen keyboard已經夠
多打字多文書就不如正正經經買部靚keyboard嘅laptop
不過我買左

我用64gb 得一隻game
唔放片唔放相
要放就放雲端
同畫下圖咁
好夠用

我自從有一次帶部128GB去旅行唔夠放DSLR相之後就盡買大,部10.5"買左512GB
普通日常用唔著,不過每次要拎部野離開電腦幾日就好重要

好唔該曬 已經有答案今晚買

我想賣ipad pro 10.5 256gb 4G
巴打買左未?

幾錢?
Tg?

唔記得上黎睇post
前幾日賣左比收賣佬$6200
買咗依個case 返到嚟發覺有條劃痕 但又費事換 有冇巴打收留佢

https://www.amazon.com/Poetic-Flexible-Transparent-Ultra-Thin-Resistant/dp/B01N4LHPZE/ref=sr_1_2_sspa?ie=UTF8&qid=1508980667&sr=8-2-spons&keywords=poetic+ipad+pro+10.5+case&psc=1

有興趣喎,放幾錢呀巴打?
今年無新ipad

pro10.5
第2代pro12.9
第5代iPad
今年無新ipad

pro10.5
第2代pro12.9
第5代iPad

個人覺得今年Apple喺iPad方面其實進取過iPhone
升左11.1順左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞