IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
岩岩跟大學訂左64gb
11月先有得攞

慳少少錢用少兩個月 真係值?
想問升ios11會唔會好食電
用緊ipad pro2 12.9
岩岩跟大學訂左64gb
11月先有得攞

等咁耐
啱啱computer ownership 拎咗ipad pro, mon入面有塵

唔撚係呀嗎,laminated display都有塵?
成日聽都市傳說話ownership係用黎散次貨,有時真係令人懷疑

我屌佢老母

冇得現場拆左?

玩咗半日先見到
今日拎咗返去換,要等一個禮拜

其實係次貨或整過既機都唔出奇
要等成幾個星期
到底呢幾個星期係有咩作用?
出左咁耐仲係唔夠貨?
唯一解釋就係
收集壞機->整返好->檢查有冇外損有就再整->重新包裝->運送
應該就係需要幾個星期
有更新11.01
有更新11.01

仲用緊iOS 10
有冇人知ipad pro 點樣係電腦或者手機過files入ipad ?放上google drive係咪已經最快?有冇其他方法?

用iCloud 喺電腦登入,然後再用icloud drive 度拉啲files入去就得
iPad 就再㩒下載搞掂
過兩日入手10.5 + pencil
唔買keyboard 個人太少打字 design&執相多

不過仲未搵到個啱心水既case(?)保護螢幕為主
想型棍得嚟又薄 係咪得Smart cover呢個選擇?
黑64入已手
已經頂唔順部air咁慢
Ipad pro 10.5升左11.01明顯順左好多喎之前ios 11開apps 轉apps同部6s差唔多順,更新左快好多
而家反而覺得iphone 6s唔夠快
有冇巴打用緊Notability + Apple Pencil jot notes?
如果highlight pdf嘅話 係唔係一定要係searchable text先得?
早兩個星期經Notebook ownership買左部64 cellular版

啱啱發現有點紅色死點

攞去 store 換
或者有新機俾你
早兩個星期經Notebook ownership買左部64 cellular版

啱啱發現有點紅色死點

攞去 store 換
或者有新機俾你

得一粒嘅話難啲

啱啱發現有點紅色死點

攞去 store 換
或者有新機俾你

好似話要多過3點先得

咁要睇你嘅牙力有幾多 正常買咗兩個禮拜可以換到

啱啱發現有點紅色死點

攞去 store 換
或者有新機俾你

好似話要多過3點先得

如果買新機嘅話上AOS買定去Apple Store買好?
依家好似話2邊都冇退換

啱啱發現有點紅色死點

攞去 store 換
或者有新機俾你

好似話要多過3點先得

經notebook ownership買都可以去換

有冇話講啲咩佢先肯換比我 毒撚怕事唔識講野 求指教

唔好再上 ownership 換,間野只係個 condom 收撚完你錢話撚知你去死
依家部iPad pro 10.5今年幾月出

4 5月
詳情請google
有冇巴打用緊Notability + Apple Pencil jot notes?
如果highlight pdf嘅話 係唔係一定要係searchable text先得?

唔洗,揀返highlight pen 畫邊到都得

7月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞