IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
而家用恒生卡買,係咪得豐澤平?

尋日恒生卡係豐澤買,256gb wifi 機價減左2舊,買埋支筆夠6千蚊可做24個月分期,仲有恒生卡唔知咩11倍積分

我淨係想買 64GB 咋,而家用緊 mini 2 16GB Wi-Fi

http://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo/grp05/p70/chi/index.html
http://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo/grp05/p69/chi/index.html
食哂啲優惠應該有差唔多有3-400蚊cash dollar
10.5 定12.9好?

12.9不如買macbook air

點同 Macbook Air垃圾mon
Sunning 入手 , 送mon貼加cover

其實邊到買最抵

我係胃訊買6488 256gb 4g 東亞卡再有150 蚊回贈
不過送得mon 貼

我用boc有18月免息分期 加膠moon 貼同埋淘寶級嘅全包smart cover

咁正 boc

其實邊到買最抵

我係胃訊買6488 256gb 4g 東亞卡再有150 蚊回贈
不過送得mon 貼

平得咁少 都係notebook ownership算
有冇人貼左MOON貼?
對apple pencil有冇影響?
有冇人貼左MOON貼?
對apple pencil有冇影響?

玻璃貼表示個芒太滑,寫字無乜friction 唔舒服
雖然唔貼都滑,但無玻璃貼咁冼
但sensitivity 無問題
淘寶smart keyboard有無好介紹
有咩套介紹?
留名
我已經跌崩左一角 到底邊度有得買底殼
我已經跌崩左一角 到底邊度有得買底殼

底殼周街都係啦
咁大部都會整跌部機
有咩畫畫app好用?同埋notes邊隻有好似本簿咁一行行線?

搵到隻叫Uniq Rigor既case
軟膠包晒邊,同mon邊頂都包埋
放筆位響側面有少少柒唔會好似switcheasy咁阻掟
面底料用纖維,ok襟磨
個smart cover都算磁得幾實幾貼
唯一問題係volume大細兩粒掣好難㩒
呢隻係我試過最全面而唔太厚既連筆case,買左四舊水有少少貴不過值

搵到隻叫Uniq Rigor既case
軟膠包晒邊,同mon邊頂都包埋
放筆位響側面有少少柒唔會好似switcheasy咁阻掟
面底料用纖維,ok襟磨
個smart cover都算磁得幾實幾貼
唯一問題係volume大細兩粒掣好難㩒
呢隻係我試過最全面而唔太厚既連筆case,買左四舊水有少少貴不過值

個樣唔錯,應該可以同Smart Keyboard一齊用。我唔介意佢厚。

其實邊到買最抵

不過送得mon 貼

我用boc有18月免息分期 加膠moon 貼同埋淘寶級嘅全包smart cover

咁正 boc

今日去蘇寧話無
有咩畫畫app好用?同埋notes邊隻有好似本簿咁一行行線?

我用緊Goodnotes
個moon真係清過2017 ipad好多下 但又唔係大好多
4 speaker睇戲一流

好彩冇買2017

而家去碌番部2017好鬼LAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞