IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
想出架ipad pro番學用, 成日都派紙note. 想問下有冇d apps 可以 影完 再直接係上面寫埋野。再分番開一件件doc咁?
想出架ipad pro番學用, 成日都派紙note. 想問下有冇d apps 可以 影完 再直接係上面寫埋野。再分番開一件件doc咁?

acrobat
遲啲iOS 11 notes 都得
其實應該都幾肯定iPhone event會出iOS11正式版,都唔爭在等多一陣啦

咩叫幾肯定
年年都係出完隔個禮拜有
/隔幾日
其實應該都幾肯定iPhone event會出iOS11正式版,都唔爭在等多一陣啦

慣例開賣iphone果個星期3出正式版

新IPHONE 9 月幾號出?

邀請信都未有
如果我想入手既話,係咪等正式ios11出再買先好,等佢pre-installed落部機到
如果我想入手既話,係咪等正式ios11出再買先好,等佢pre-installed落部機到

有乜分別

有乜分別

你個名
咁姐係唔洗等啦係咪
仲唸住唔洗自己升ios11
用pencil唔會好唔方便咩?點樣上一頁或出App?
大專ownership買,終於到手
但係個mon有一邊有少少偏黃
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

開左true tone?

無啊,應該真係mon問題
平時用唔覺,一開白色畫面就見到有一邊無咁白

屌唔講唔覺
一講望下自己部機發現下面果條邊偏黃(已熄true tone)
有d想換 望住條邊好唔舒服
喺蘇寧買係咪都係拎番去apple換?

今日去個拎貨centre 換機
個職員話iPad pro,甚至其他牌子tablet,個mon出現色差係好普遍好正常嘅事
好勾結買唔買支筆好

我自己認為無乜用
岩岩更新左iOS11 Beta7

想問,文件果ADD 點先用到?

EG,我網上下載左圖片,點先可以去果度搵返?

網上下載左圖片,只會係原生個Photo apps 度搵到。其他文件,下載前打開share sheet ,睇下有無得share 去file apps 度。

Btw , 個file apps 你要有cloud service 既acc先用得,佢只係幫你upload 上乜cloud 物cloud 既中轉平台。
好勾結買唔買支筆好

買左返黎1個月左右,剩係頭兩日玩過唔夠30分鐘
好勾結買唔買支筆好

之前諗住拎黎返學drop notes
點知用左一堂之後印返真notes
筆放二手賣到幾多?
諗住買Wi-Fi 10.5 256GB+keyboard
最初諗住買12.9,追post睇到拎出黎覺得好麻煩
另外有冇人用開google drive 黎做文書野?

咁買法好唔好?
好勾結買唔買支筆好

我用嚟温書寫notes,日日用
12.9用來玩jukebeat 好撚正
12.9用來玩jukebeat 好撚正

12.9 無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞