IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
升左11.1順左好多

其實11.0.X都好順

iPad上11用落一向都唔差
係iPhone果邊奶哂嘢
岩岩買左一個月 已經試過成部機lag左要重開 唔知關唔關更新左事
升左11.1順左好多

其實11.0.X都好順

Pro唔上11根本嘥晒部機
升左11.1順左好多

其實11.0.X都好順

仲行梗 10.3.3
啱啱入手12.9吋 仲係10.3.3
啱啱入手12.9吋 仲係10.3.3

睇來 8 9月出咗好多貨未清
10.5買唔買好?A11屌打A10x

一個iPhone一個iPad
用途唔同冇得比

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐
Ps iPad 3代中過伏,買左iPad3大半年就出iPad air dklm

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐
Ps iPad 3代中過伏,買左iPad3大半年就出iPad air dklm

iPad3係大半年後出iPad4

永無止境咁等
下年A12屌打A11X
升左11.1順左好多

其實11.0.X都好順

Agger
順到
買黎上堂寫notes用 會唔會太浪費?

同埋10.5係咪比較好
買黎上堂寫notes用 會唔會太浪費?

同埋10.5係咪比較好

唔會哂啦
我覺得10.5啱啱好

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐

你等利物浦奪冠嗰陣先至買

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐

除非你100%時間打機同用剪片執圖app,如果唔係A10x已經好夠勁
iPad Pro我估唔會咁快出新,下一款要放face ID同OLED

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐

除非你100%時間打機同用剪片執圖app,如果唔係A10x已經好夠勁
iPad Pro我估唔會咁快出新,下一款要放face ID同OLED

純粹用黎上網+youtube用
唔打機

用途唔同冇得比

唔知等唔等好姐

純粹用黎上網+youtube用
唔打機

咁2017 A9都得啦
有無人用緊10.5 + smart keyboard? 我每日都要用keyboard 打paper,但有時開黎用個陣,個keyboard 打極都無反應,就算重新拆出黎再接返都係咩都無。最後要重新開機先無事 用得返,有無巴絲有同樣經驗?就算換新 問題解唔解決到?
有無人用緊10.5 + smart keyboard? 我每日都要用keyboard 打paper,但有時開黎用個陣,個keyboard 打極都無反應,就算重新拆出黎再接返都係咩都無。最後要重新開機先無事 用得返,有無巴絲有同樣經驗?就算換新 問題解唔解決到?

三粒金屬點有問題?!?

有冇彈”not supported accessory”之類嘅句子?
有嘅話可以試下拎去Apple store
同精靈講個keyboard 唔得

我個10.5 keyboard都自然彎
痴connector條磁石突左少少出黎銀花左部iPad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞