IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇巴打用過nebo jot notes?
可唔可以一份份咁save?
有咩套介紹?

我買左monocozzi,覺得幾好
個moon真係清過2017 ipad好多下 但又唔係大好多
4 speaker睇戲一流

好彩冇買2017

而家去碌番部2017好鬼LAG

我部10.5試過hang 左1次,玩pokemon個app hang 左3次,用左ipad air 3年未試過咁
大陸有人話升咗ios11之後
個smart keyboard support 3rd party keyboard app

好彩冇買2017

買iPad 5 你過兩年又要換機

好彩冇買2017

買完部10.5 ,下年又再換新一代10.5

好彩冇買2017

我買完10.5
下部應該會轉12.9

好彩冇買2017

我買完10.5
下部應該會轉12.9

代代換
買左256一個月 用極都仲有200以上
有冇低反光mon貼介紹
而家張防藍光玻璃貼反到
Sunning 入手 , 送mon貼加cover

其實邊到買最抵

我係胃訊買6488 256gb 4g 東亞卡再有150 蚊回贈
不過送得mon 貼

我用boc有18月免息分期 加膠moon 貼同埋淘寶級嘅全包smart cover

咁正 boc

今日去蘇寧話無

冇乜?
我買64 rose gold 4g 版 用boc 有免息分期18月,不過要加$1
另送膠貼加case

是呀 ……沙田新城市 得閑試下問其他先
我想問下app store 幞買app點睇佢係比月費定買斷 第一次用蘋果野
我想問下app store 幞買app點睇佢係比月費定買斷 第一次用蘋果野

如果係free app
裝左先入去睇下洗唔洗月費
呢類app多數都會有免費試用

要俾得錢嘅app多數都係買斷
除非佢pk到喺你買完之後改政策行月費mode(愈黎愈多app咁玩)

俾月費嘅話係要down咗個app,响個app入面confirm 俾錢。app store係俾你down free app / 俾你買斷only
有冇人用緊iPad pro 10.5上堂睇notes 或者睇公司文件(主要pdf檔)?夠唔夠用?
其實做野都係偏向window 機,但實在太貴 i 5 256GB SSD 已經過硬7k

利申:未用過iPad ,但聽人講ios 11有好多改進
有咩套介紹?

我買左monocozzi,覺得幾好

識貨,夠輕
如果唔用筆
有冇巴絲有買DUET DISPLAY

窮撚屋企冇位想整多個MON
有冇人用緊iPad pro 10.5上堂睇notes 或者睇公司文件(主要pdf檔)?夠唔夠用?
其實做野都係偏向window 機,但實在太貴 i 5 256GB SSD 已經過硬7k

利申:未用過iPad ,但聽人講ios 11有好多改進

返學用緊,好方便
配合埋apple pencil jot notes、間低重點真係一流
用緊 9.7 pro 128 4G+wifi
換唔換10.5好
有冇巴打收留我個黑色smart cover
用左半個月,放250,想換smart keyboard
Tg: ycybryan
64gb 夠唔夠

乜都iCloud

之前用128,用極都係30
今次到64

我如果要打爆嘅話
512都唔夠
但全cloud嘅話
64都太多
不過我最後都係買256
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞