IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
話說有冇巴打知而家iPad Pro 10.5 同12.9 所有版本係咪淨係得返64gb 賣?
打咗去大學ownership 嗰度佢哋話13號之後, 256 gb 同 512 gb 已經比蘋果落咗架唔再供貨
上埋apple官網睇,寫住 we are busy updating
利申:打算入手 10.5 256 gb + apple pencil 跟大學買

ownership下架256同512只係因為Apple加左價
而Apple online store呢一分鐘down左係因為iPhone 8三點開賣,衣家全人類等出閘隊爆ser
你想即要可以去Apple Store用學生證買

原來係咁,咁都好啲
都唔急住用嘅,我自己都係prefer跟ownership買,因平啲差唔多係教育商店嘅八五折
唯有希望佢遲啲上番架啦,應該加得唔多?
話說有冇巴打知而家iPad Pro 10.5 同12.9 所有版本係咪淨係得返64gb 賣?
打咗去大學ownership 嗰度佢哋話13號之後, 256 gb 同 512 gb 已經比蘋果落咗架唔再供貨
上埋apple官網睇,寫住 we are busy updating
利申:打算入手 10.5 256 gb + apple pencil 跟大學買

ownership下架256同512只係因為Apple加左價
而Apple online store呢一分鐘down左係因為iPhone 8三點開賣,衣家全人類等出閘隊爆ser

原來係咁,咁都好啲
都唔急住用嘅,我自己都係prefer跟ownership買,因平啲差唔多係教育商店嘅八五折

官網加左三舊
假設ownership會上番架
折完應該都係舊官架

原來係咁,咁都好啲

官網加左三舊
折完應該都係舊官價

原來係咁,咁都好啲

官網加左三舊
折完應該都係舊官價

好彩買左
本身返工 呢家讀part time degree
諗緊買9.7 定 10.5 好掙扎

10.5啦
加個keyboard上堂

但我又有Macbook 買個keyboard好似多餘
純粹想輕便同jot notes

jot notes用筆更加要10.5
有冇咩app係必down架

lihkg

你主要用黎做咩?

你主要用黎做咩?

Good note 4
Notability
Pdf expert
想睇youtube hdr係咪升左ios11之後先睇到

YouTube、Netflix 都未得,iTunes movies就可以,update咗iOS 11後會多咗個download HDR option
有冇手足用過Moshi 個VersaKeyboard?
好唔好用?

YouTube、Netflix 都未得,iTunes movies就可以,update咗iOS 11後會多咗個download HDR option

當初promote講個moon有HDR真係有撚用咩
d app都唔support
iPad Pro 都炒?10.5、12.9 吋版 Apple 突然鬼祟加價!
https://qooah.com/2017/09/13/ipad-pro-price-increased/
想問吓有邊個pdf app可以同時開幾個tab,好似pc咁

暫時見good reader有呢個function
iPad Pro 都炒?10.5、12.9 吋版 Apple 突然鬼祟加價!
https://qooah.com/2017/09/13/ipad-pro-price-increased/

標題黨
Apple care +係咪可以買後七日內買番?

其實我唔拎出街有冇需要買 上面有巴打話舊電死得好快

冇咁快
應該係60日

冇咁快
應該係60日

咁係咪應該第60日先買? 佢係買之黎先計兩年?

冇咁快
應該係60日

咁係咪應該第60日先買? 佢係買之先計兩年?

冇咁快
應該係60日

你買機果日計
所以要買就愈早買愈好

冇咁快
應該係60日

你買機果日計
所以要買就愈早買愈好

即買 唔該巴打

標題黨

GoodNotes 4

冇咁快
應該係60日

你買機果日計
所以要買就愈早買愈好

笑左
有冇巴絲買左Bamboo Sketch
枝筆成日寫寫下字斷字 畫畫下圖斷線
好撚虧 有時寫字甚至會冇反應
Wacom咁撚大間公司出d野咁虧架咩

之後問人地借左Apple Pencil 用
順撚到又好揸手 好撚後悔冇買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞