IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
ipad pro連左鍵盤 可以打筆劃嗎

可以,不過會變咗用上面行數字鍵打 同Mac唔同,唔知有冇得轉返
23/8係ive 大專優惠網訂,到而家都未有通知幾號有得拎唔係真係要等成個月嘛
23/8係ive 大專優惠網訂,到而家都未有通知幾號有得拎唔係真係要等成個月嘛

我果到要9月尾先有得拎

我果到要9月尾先有得拎

你都叫做有通知
我直程幾時拎都未知,分分鐘拖到十月
有冇人試過有得提早拎
大家係用64gb 定256 多

我256,差幾個幾百緊係上埋

256爽好多

我果到要9月尾先有得拎

你都叫做有通知
我直程幾時拎都未知,分分鐘拖到十月

本身講左幾時訂 幾多號返去拎機 但詳細都係要收到email先得

我都係用12.9 ipad pro, 好好用 睇書一流

我用左12.9inch 幾個月
拎出街好L重

拎出街好L重

我畫畫買左10.5

拎出街好L重

我畫畫買左10.5

係地鐵用會唔會太誇張?
大專ownership買,終於到手
但係個mon有一邊有少少偏黃
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

開左true tone?
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

無啊,應該真係mon問題
平時用唔覺,一開白色畫面就見到有一邊無咁白
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

屌唔講唔覺
一講望下自己部機發現下面果條邊偏黃(已熄true tone)
有d想換 望住條邊好唔舒服
喺蘇寧買係咪都係拎番去apple換?
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

屌唔講唔覺
一講望下自己部機發現下面果條邊偏黃(已熄true tone)

都係拎番去apple store(約genius bar)
希望可以換番個正常嘅
有無人有相關經驗

屌唔講唔覺

都係拎番去apple store(約genius bar)

唔該巴打

拎出街好L重

出街用就mini , 宅在家最好都係12.9,看書和雜誌都好,分屏也夠位
D 淘寶殼終於到齊 switcheasy 底加 smart cover ,夠哂輕

差呢個送埋就靚靚仔仔一套
http://www.belkin.com/hk/F8W792/p/P-F8W792/#

今朝九點幾收件 之前上網睇話佢上來之前唔打電話點知真係 好彩今朝開定門等佢

今朝九點幾收件 之前上網睇話佢上來之前唔打電話點知真係 好彩今朝開定門等佢

Sorry For 1999
由mini2 講到兩星期前,
終於肯買第一部iPad
就係10.5 256gb 連筆

玩左兩星期
帶出街都可以唔算重

個moon 真係好撚正

Sorry For 1999

即刻up 上iOS 11去展示佢既強大
同埋平時返工用部 iPad 開duet display當第三個mon 用

用黎上網開telegram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞